VR6Boki je napisao(la):Vidjeh danas plavog Golfa 6 R, prodje mi ispred prozora, cujem neki turbak, iskocim van da vidim sta je to, kad Golf.
Sumnjam da ima serijski auspuh, jer se bas cuje
VR6Boki je napisao(la):Pa zar nema vec Golf 6 R bijeli, na BH tablama? Voza se vec dugo po Sarajevu, ako nije kakav paket opreme...
Anais je napisao(la):Vidio sam i ja tog golfa, a Dzeko voza nekaku nacuniratu panameru
beZZa je napisao(la):Lik ima strasnih problema na carini, ne moze da ga ocarini jer kod nas GOLF VI R ne postoji u katalogu :icon_eek::icon_eek: Ali je auto preopasno. Valjda ce sta skontat za carinjenje.
VR6Boki je napisao(la):Pa zar nema vec Golf 6 R bijeli, na BH tablama? Voza se vec dugo po Sarajevu, ako nije kakav paket opreme...
olensoner je napisao(la):beZZa je napisao(la):Lik ima strasnih problema na carini, ne moze da ga ocarini jer kod nas GOLF VI R ne postoji u katalogu :icon_eek::icon_eek: Ali je auto preopasno. Valjda ce sta skontat za carinjenje.
To je suplju neko pricu bacio, moze se registrovati najnormalnije...
Vernes_AMG je napisao(la):danas vidjen W202 C36 AMG , nije superca ali je jako jako rijedak na nasim cestama.
nazalost , nema slika :icon_sad:
mato19E je napisao(la):