basinac Član 18.02.2011 #781 RE: BIH Supercars Ahahahha, djordjep, pazi ovog lika u kadetu ,osmjeha hahahha Doduse malo ko je dozivio da sa svojim kadetom slepa lamb :icon_exclaim:
RE: BIH Supercars Ahahahha, djordjep, pazi ovog lika u kadetu ,osmjeha hahahha Doduse malo ko je dozivio da sa svojim kadetom slepa lamb :icon_exclaim:
pioneer_09 Administrator 19.02.2011 #782 RE: BIH Supercars sinoc prvi put vidjen A7 na nasim tablicama... auto je beton:icon_eek:
edo_benz Član 19.02.2011 #783 RE: BIH Supercars vidi kadje sto sunca zube,i govori gledaj ovu mackicu sto je vozim ima sad da je otresem :lol:
RE: BIH Supercars vidi kadje sto sunca zube,i govori gledaj ovu mackicu sto je vozim ima sad da je otresem :lol:
djordjep Član 19.02.2011 #785 RE: BIH Supercars scorpio je napisao(la): bio uprijedoru KT table cini i se hrvatske Kliknite za proširenje... Jeste , ima HR table
RE: BIH Supercars scorpio je napisao(la): bio uprijedoru KT table cini i se hrvatske Kliknite za proširenje... Jeste , ima HR table
RCat Član 20.02.2011 #786 RE: BIH Supercars ovu sam strech limousine danas u doboju uslikala.. covjek sebi priprema bar na 4 tocka.. duga skoro 8m.
RE: BIH Supercars ovu sam strech limousine danas u doboju uslikala.. covjek sebi priprema bar na 4 tocka.. duga skoro 8m.
Frenkie-3B Član 20.02.2011 #787 RE: BIH Supercars cini se da je kvalitetno odradjena ova strech limousina,meni barem se dopada
gaga Član 10.03.2011 #790 RE: BIH Supercars ne vidi se mozda dobro na slikama, ali je full, al bas full oblijepljen carbon folijom
RE: BIH Supercars ne vidi se mozda dobro na slikama, ali je full, al bas full oblijepljen carbon folijom
S Sarajlic Početnik 10.03.2011 #792 RE: BIH Supercars ali je i ful ful ofucan izgleda prljav i ostecen :icon_biggrin:
Amer_89 Član 18.03.2011 #793 RE: BIH Supercars 645Ci Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
MTR Član 18.03.2011 #794 RE: BIH Supercars ono neko sa one mecke zguljivo karbon , falilo mu za retrovizora :lol::lol::lol::lol::lol:
RE: BIH Supercars ono neko sa one mecke zguljivo karbon , falilo mu za retrovizora :lol::lol::lol::lol::lol:
muslim Član 19.03.2011 #795 RE: BIH Supercars Vidio sam ga ja ove semice,nekad,kod onoga max lock u drinskoj. Valjda svratio da popravi foliju.
RE: BIH Supercars Vidio sam ga ja ove semice,nekad,kod onoga max lock u drinskoj. Valjda svratio da popravi foliju.