almir_gr je napisao(la):Jel' taj neki dan bio u Gradačcu možda?
Salle je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Jel' taj neki dan bio u Gradačcu možda?
nisam ja bio u gradačcu snjim, mi smo se vozali po odzaku i modrici... a to auto je i sada u modrici i moguce da je išao i u gradacac...
VR6Boki je napisao(la):
:icon_eek::icon_eek::icon_eek: slika govori 1000 rijeciVR6Boki je napisao(la):
Porschefan je napisao(la):Najbolje auto objavljeno u ovoj temi, j.ebo i SLS i 599 i GTR
Svaka čast na izboru tko god da je
elvirjahic je napisao(la):Vidio ga danas,oko 19h kad sam se vozao na biciklu,mrsko mi bilo vaditi fotohaparat a iza njega na prikolici je bio novi Cayene.911 izgleda strasno uzivo
JD. je napisao(la):Porsche je sila, vidio sam ga danas
a ovaj crni SLK bas i nije za ove teme, star je to auto vec... pa ima boljih auta ovdje na forumu
VR6Boki je napisao(la):elvirjahic je napisao(la):Vidio ga danas,oko 19h kad sam se vozao na biciklu,mrsko mi bilo vaditi fotohaparat a iza njega na prikolici je bio novi Cayene.911 izgleda strasno uzivo
Pa tu sam ga i uslikao, bas negdje oko 19h, ja isto bio na biciklu, vracao se sa voznje sa Igmana
Cayenne novi je bio iza na prikolici, a u blizini na ovom Asa parkingu, bio je jos jedan novi Cayenne :icon_biggrin:
almir_gr je napisao(la):Salle je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Jel' taj neki dan bio u Gradačcu možda?
nisam ja bio u gradačcu snjim, mi smo se vozali po odzaku i modrici... a to auto je i sada u modrici i moguce da je išao i u gradacac...
Ovakav isti bio u gradu neki dan, jbg-a zaboravio registraciju, inace pravo mocno izgleda uzivo!