Ne znam samo, jesam li u svom postu pomenuo Golf-a? Tema je Mercedes, koji pojavom izgleda kao kontejner na tockovima, a Vi sto vozite Mercedes, ako ste se nasli uvrijedjeni, nije do mene!nek je golf kako treba
nisi spomenuo, ali se vidi u kom pravcu je tvoj post vodioNe znam samo, jesam li u svom postu pomenuo Golf-a? Tema je Mercedes, koji pojavom izgleda kao kontejner na tockovima, a Vi sto vozite Mercedes, ako ste se nasli uvrijedjeni, nije do mene!
De mi samo reci kako si ti odredio gdje post vodi? Mora da imas šesto čulo... Evo, ovako...svi Mercedesi prelijepi, ovaj je perfekcija. Je li ti sad lakse?nisi spomenuo, ali se vidi u kom pravcu je tvoj post vodio
za tvoj info, vozim opela trenutnoDe mi samo reci kako si ti odredio gdje post vodi? Mora da imas šesto čulo... Evo, ovako...svi Mercedesi prelijepi, ovaj je perfekcija. Je li ti sad lakse?
Niti branim VW, niti "kudim" Mercedes. VW-na ruznih koliko ti Bog hoce...i isto bi napisao! Popustite vise s tim branjenjem brand-a koji vozite...
gledam u kašike, ali ih prvo morate da mi ih pozlatiteVidoviti Maha.... Povoljno gledam u postove
To sa konja na magarcaza tvoj info, vozim opela trenutno
merc je tu, ne briniTo sa konja na magarca