Matej19 je napisao(la):menso206 je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):Meni je neko sa foruma obecao da ce pricati sa vlasnikom onog plavog da dodjem da me provoza i et ne javlja se momak nikako
ne znam ko ti je obecao. plavi GTR sam vidio u vakufu kod nas vozio ga odavde momak al ne vidjam ga vise. ako ga opet vidim pitam cu ga. uzivo je pre pre strasan :lol:
Znam ja covijeka,sa njim sam imao manji sudar dok je vozao Opel Insigniu xD Prejebeno auto,samo dok ga poogledas najezis se
sub3r je napisao(la):znam ja chryslera... oprao sam ga par puta na pravcu semizovac-ilijas... vise nije gasao na tom dijelu
auto je inace seljakluk teski po meni, ali eto svako ima svoj ukus.... djevojcice se svakako loze na to, tako da rodjak to vjerovatno zna
VwLove je napisao(la):sub3r je napisao(la):znam ja chryslera... oprao sam ga par puta na pravcu semizovac-ilijas... vise nije gasao na tom dijelu
auto je inace seljakluk teski po meni, ali eto svako ima svoj ukus.... djevojcice se svakako loze na to, tako da rodjak to vjerovatno zna
slazem se to je neki crnacki still oni to furaju on ga je takog kupio i ovamo dovuko jer mu se moze ima para boli ga briga a tamo u americi ima golf-a 5 gti turbo ovdje bude mjesec dana svaku curu koju pokupi u auto tu je i obradi :lol:
cowboy_307 je napisao(la):dobar dobar, samo ovaj nije na bh cestama već na bh njivama