Zamjena AUTA

Zamjena AUTA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bravo 16v je napisao(la):
GreenDevil je napisao(la):
ostavi audija, ja uzeo Fiata za golfa samo zbog opreme a dizel motori u Fiata su ko kesa
Ja brate ti poredis TD motor,stari sa ovim JTD! E svasta!

pa imo sam u golfu 1.9TD 93god pa je bolji od Fiatovog 98god, a nisu me odusevili ni JTD, samo im benzinci valjaju a dizel nista

LSD

Član
sreca pa vidjoh ovo....ovaj punto je od mog "komsije" momak ga skoro poceo vozati ovuda.....a kakva je picajzla mislim da ne bi mijenjao da je sav uredan....jer taj kad se namiri na auto on ga cuva i paziiii
opet dobro dobro pregledaj auto i navrni na kafu ako budes dolazio

Član
Bravo 16v je napisao(la):
ostavi audija, ja uzeo Fiata za golfa samo zbog opreme a dizel motori u Fiata su ko kesa
Ja brate ti poredis TD motor,stari sa ovim JTD! E svasta!

pa imo sam u golfu 1.9TD 93god pa je bolji od Fiatovog 98god, a nisu me odusevili ni JTD, samo im benzinci valjaju a dizel nista
E jbg ja sam imao benzinca i nikad ga vise ne bi uzeo pored JTD! I posto ne valja JTD cudi me da je ta tehnologija common rail,sad u golfu 6? I kako to da je i opel uzeo fiatove motore za svoja auta? Ja mislim da si ti jedina osoba koja je rekla da ne valja JTD,ali nebitno! Da ne spamam,rekao sam sta mislim o zamjeni vec! :123:

Član
Što se tiče fijata vidi se da je udaren i to dobro na desnoj strani a nije dobro ni urađen a što se tiče audija ja za njega imam 6000 u kešu a što se tiče klime spremna je i čeka na ugradnju

Član
@ zatvoras potegni veze u mupu pa provjeri auto :) od prve registracije u bih do danas, citavu istoriju :)

Član
ma to ću sutra da provjerim a i malo mi čudno danas kad je čovjek bio kod mene pregledo audija i probao ja mu govorim vozi ga nekom svom majstoru on nebi ni to jednostavno bi zamjenio bez da ga iko pregleda a kad sam ga pitao za ovo što je udaren kaže da ga je takvog kupio od čovjeka iz živinica tako da nezna puno o tome

Član
tu je nesto mutno... il je lupan momacki, motor u off-u, il je kucano po shasiji sta....

Legend
odi do nekog svog mehanicara,.... neka pogleda jesu li sukane mulde od udara i podvozje,....ili jos lakse na spuru (20 - 30KM)da se vidi jel u Vinklu sto se kaze..... ako je to to sto te bas najvise brine druze

EDIT: a brojevi sasije i motora,lako se provjeri ...

Član
samo provjeri je li sve ok i mijenjaj,jbg ipak je daleko mladje auto,mada ti je i audi drama vidjao sam ga po tuzli,ali ne sumnjam da ces i punta fino srediti;)

Član
cekaj sledecu ponudu, mada na izgled lijepo izgleda ovaj fiat :icon_rolleyes:

Al i audi je unikatan,ako ti nije dotuzio vozi ga i dalje :cool:

Član
ja nebi dao takvog audija za onog fijatica,,,,,kao prvo jeftiniji je za odrzavat audi,,audi je komforniji od punta i udobniji...ma ima jos dosta toga sto je bolje na audiju.....bolje je sto nisi zamijenio;)

Član
Bivsi vlasnici tog fiata su moji amidzici iz zivinica, kada su ga imali bili su pocetnici, nisam u dobrim odnosima sa njima i zivimo daleko pa neznam jesu li ga udarili, znam samo da su ga platili 11000KM prije 2 godine. jedinu razliku od onda primjetim je da nema obrva na farovima.

Član
ne ulazim ja u to kakav je fiat bio...tamam da je zlatan ja ga nebi,,,,,dajte ba ljudi pa audi je to,,punto je igracka:icon_exclaim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.