Zamjena AUTA

Zamjena AUTA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Na fiatu oba su fara oštećena morali bi se mijenjati onda zadnji branik razbijen desna strana katastrofalno ofarbana gume različite i još dosta stvari

Član
To su sve kozmetički detalji,ako si zbog toga odustao od kupovine,onda stvarno:icon_confused:Ako ćeš pošteno,lovu koju tražiš za svoga audija nećeš nikada dobiti.Prošla su ta vremena,spale su cijene autima drastično!A na izjave "audi je to" se mogu samo lagano nasmijati:lol:Uložio si novce u auto i ti novci ti se nikada neće vratiti.Ja sam znao na auto potrošiti po 3-4 tisuće maraka i nakon godinu dvije ih prodati za manje novce nego što sam ih kupio(bili su fino sređeni:lol:)...Nemoj se ljutiti na moje komentare,želim ti sve najbolje,te sam zbog toga govorio da se zamijeniš i nakon toga prodaš fiata;)

Član
ZELA GTI je napisao(la):
To su sve kozmetički detalji,ako si zbog toga odustao od kupovine,onda stvarno:icon_confused:Ako ćeš pošteno,lovu koju tražiš za svoga audija nećeš nikada dobiti.Prošla su ta vremena,spale su cijene autima drastično!A na izjave "audi je to" se mogu samo lagano nasmijati:lol:Uložio si novce u auto i ti novci ti se nikada neće vratiti.Ja sam znao na auto potrošiti po 3-4 tisuće maraka i nakon godinu dvije ih prodati za manje novce nego što sam ih kupio(bili su fino sređeni:lol:)...Nemoj se ljutiti na moje komentare,želim ti sve najbolje,te sam zbog toga govorio da se zamijeniš i nakon toga prodaš fiata;)

Vrati se malo naprijed pa pročitaj pa onda daji komentare a to kolko sam ja uložio i kolko mogu dobiti to je moj problem

Član
Pratio sam temu od početka,znam da je fiat bio udaren;)
Ja ti rekoh da se ne ljutiš,da ti dajem dobro namjeran komentar a ti se naljuti:icon_confused:A eto,sam si rekao.koliko ćeš dobiti za audija je tvoj PROBLEM:DPozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.