Zamjena AUTA

Zamjena AUTA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ovako čovjek mi nudi fiata koji je na ovom linku
http://www.pik.ba/artikal/245075/fiat-punto-1-9-jtd-2001-g-/
u zamjenu za audija dakle ključ za ključ i fiat i audi su reg. prije odprilike 1 mjesec danas sm gledao fijata i nije loš e sad neznam dali da zmjenim i zanima me vaše mišljenje

Član
ma ima fiat nekih manjih oštećenja na limu a i izgleda da je bio udaren naprijed jer je mijenjan mranik a i desni blatobran vide se tragovi farbanja

Član
mijenjaj! novije je novije jbg, mada je audi ko lutkica, ali i puntić nije za odbaciti tako da:cool::cool: mada mu ovo cijena 7400KM nije baš mala:icon_smile::icon_smile::icon_smile: ali sve ovo ako je auto u extra stanju:D

Član
fin je fiat, a ako se odlucis onda ga pregledaj dobro,da nije udaran ili prevrtan-krov, posto ima ljudi dovedu skrseno i extra ga utegnu

Član
pregledaj ako nije ozbiljno udaran ok i ako je sve sredeno..maska blatobran manje vise to se nova zamjeni kad se udari...ili cekaj jos koju ponudu ili ti ponudi, iako mislim da je ova jako dobra

N

nenad

Puno je noviji od tvog, ima klimu, dobar motor, pregledaj ga dobro, ma mjenjaj brate i welcome to the club :cool:

ej ba ovaj je fiat bio udaran lik je sa njim u zid udario i zapalio se ja ti nebi preporucivo da mjenjas za njeg al opet ti kako hoces

Član
Bio udaran ili ne,prije ćeš njega prodati nego audija,a moći ćeš dobiti i više love;)Dobro ga pregledaj pa razmisli

Član
vlado_jaje80 je napisao(la):
ej ba ovaj je fiat bio udaran lik je sa njim u zid udario i zapalio se ja ti nebi preporucivo da mjenjas za njeg al opet ti kako hoces

slazem se s vladom.. vidi se da je auto udaran, jer mu ne stoje farovi i hauba i karambolka kako bi trebalo.. a ti najbolje znas kakav je tvoj audi..

Bez uvrede, ovo je neka realnost, vidio sam tvog audija u oglasima, i sam mozes pretpostaviti da trazis dosta para, jest da si ulagao, al' ulaganja sto redovna odrzavanja, sto tuning/styling sve te pare mozes halaliti lagano prilikom prodaje, mozes mozda dio izvuci, s obizirom na starost, za audija trazis pofine pare (ne podcjenjujem vrijednost auta, vec gledam neke realne cijene), a covjek ti nudi audi mladje desetak godina kljuc za kljuc, sto se udaranja tice, ako je dobro uradjen, i nije previse lupan bio isplati se zamijenit, pa ganjaj se sa njim da prodas pa da izvuces neke pofine pare, jer i sam znas da ce ti tesko ko doci u zamjeni oko 7000 da ti ponudi, o kesu necu ni pricat! Ovo je jedinstvena prilika, jedna od 1000 mozda, ako ne vise, pogledaj dobro auto, ako je udaran a dobro uradjen isplati ti se zamijenit i pokusat njega prodat za neke priblizne pare koliko cijenis audija! To je samo moje misljenje!

slazem se sa ostalima audi ti vrijedi tih para ali em je kriza em ovo em ono nemoze se dobiti onoliko koliko trazis sad je na tebi da li ti godi manje auto ili ne.Ako ti ne godi onda nemas ni potrebe mijenjati a punto po slikama nije los.A pogledaj jos sta tebi godi sta ti treba a ovaj punto nije los i realno gledano dobra zamjena za tebe.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.