Zamjena auta

Zamjena auta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
probaj sto manje dat:D
ma et ti kazes 5 milja kec,tricu racunas 8-9,zavisi od stanja,das mu 3 milje i sretni svi,ak htjedne
al drug,ja nikad ne bi dao ovog keca,s gti-jem ces bit samo jos jedan u nizu,s ovim si unikat;)

Član
edoze je napisao(la):
ma et ti kazes 5 milja kec,tricu racunas 8-9,zavisi od stanja,das mu 3 milje i sretni svi,ak htjedne
al drug,ja nikad ne bi dao ovog keca,s gti-jem ces bit samo jos jedan u nizu,s ovim si unikat;)
Nemoj dvaput reci,nije isti uzitak voziti gti-ja od 150 ks i 1.6 keca u svakom pogledu!

Član
Pazi, eto, u poslednje vreme sam pogledao gomilu, ma kakvi gomilu, znaci ko zna koliko auta ( drug hteo da kupi, pa se radilo :) ) e i REALNA cena tog kabria je oko 2400-2600 eura ( oko 4800-5200 km ) .... Ali, kad neko bude cuo tu cenu, pogotovo sad ova kriza, ima da misli da ga zajebavas.... Ko zna sta uzima, uzeo bi ga po realnoj ceni, a ko nezna neverujem da bi ti dao vise od 4000km za keca... Pa ti eto sad vidi koliko taj ceni Golf 3, a ostalo je prosta matematika...

P.S. Ne daj ga plzz kako ti nije zao da ga menjas kad je ovako lep :icon_smile:

Član
teretanas je napisao(la):
edoze je napisao(la):
Nemoj dvaput reci,nije isti uzitak voziti gti-ja od 150 ks i 1.6 keca u svakom pogledu!

mislio sam vizuelno,za sta je ovaj kec i napravljen,tj on ga je sklopio za to

Član
Jest i treba mi para vise za to nego da dodam za ovu 3, al ipak fabriak je fabrika, nikakvo prepravljanje ;)

Član
legionar je napisao(la):
Jest i treba mi para vise za to nego da dodam za ovu 3, al ipak fabriak je fabrika, nikakvo prepravljanje ;)

sve pare sto si mislio u tricu...ulozi u keca. Pogledaj na netu kako ide onaj npr sa VR6 uh, ili sa 1.8T iz audija TT il cetvorke ..pa ovaj ima da leti.. :D:D
Onda ti bash niko nece moc nista, opet tu tricu kad uzmes da je dovedes u ovo stanje u kakvom je kec, trebat ce ti jos oko 1 do 2.000 maraka ;)

samo stopove da uzmes i angels eye doc ce te oko milje ili preko... da ne govorim branike..pragove itd...

Član
Ako je gti iole ocuvan kako kazes nema se tu sta razmisljati samo je pitanje koliko si voljan doplatiti,imao sam i jednog i drugog razlika je ogromna u svemu!;)

IGY

Član
vec sam ti negdje napisao
da mu ne bi doplatio vise od 1000 i to bi mu bilo puno
jero ovako imas unikatno auto i pravo je tesko sresti dobrog keca kabria
a trica imas pun k..u gradu
razmisli dobro

IGY je napisao(la):
vec sam ti negdje napisao
da mu ne bi doplatio vise od 1000 i to bi mu bilo puno
jero ovako imas unikatno auto i pravo je tesko sresti dobrog keca kabria
a trica imas pun k..u gradu
razmisli dobro

tako je..u potpunosti se slazem s tobom;)

Član
legionar je napisao(la):
A koja je trojka, gdje???
i ja sam je vidjela samo u prolazu na kosevskom,pitat cu eldina kada dodje s posla mozda on zna nesto vise..
Trojka je u fabrickom stanju,nema nikakvih kristala niti drugih cuda ali je vizuelno dobra..ne znam kakva je sto se motora tice

Član
Neznam iskreno ne vrijedi ni tvoj kec 5000 a ni ta trojka 8000, pa hebga nadzite se negdje na sredini....
kec je unikatan preljep je a za trojku neznam al kakva god da je genser je za keca, 8000 vrijedi jedino u kombinaciji:)
Jer taj kes u ovo recesijsko vrijeme nece vidjet:)

Moje misljene:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.