Član
OggyBoy je napisao(la):MOŽE LOCK!!!
Peta tema o istom problemu, očigledno je da misli da postoji mogućnost popravke preko tastature.
KRALJ SI
OggyBoy je napisao(la):MOŽE LOCK!!!
Peta tema o istom problemu, očigledno je da misli da postoji mogućnost popravke preko tastature.
zeko91 je napisao(la):hvala vama koji ste mi pokusali pomoci a vi sto mi brojite teme 5-10 nebitno koja je nemojte da mi pisete bezveze samo sam lepo pito dali je isto u ovlastenom servisu ili negde drugo to menjati velika je razlika u ceni.
hvala jos jednom svima koji ste mi pokusali pomoci
zeko91 je napisao(la):sredi popust za mehaničare ?
muslim je napisao(la):Ja sam imao isti problem prije pola godine,u pitanju motor 74 kw.
Obisao dosta majstora i na kraju sam kupio set (malo se cijenkao) i otisao kod majstora da ugradi,tako me je najeftinije izaslo jer su mi majstori za isti dio i ugradnju trazili oko 100KM vise.Stavio sam opet plivajuci da ne bi bilo zabune.
Uglavnom sve me je izaslo 680KM (set 580 i zamjena 100) i evo presao sam desetak hiljada i za sada je sve dobro. :icon_smile:
d.z.e.n.o. je napisao(la):muslim je napisao(la):Ja sam imao isti problem prije pola godine,u pitanju motor 74 kw.
Obisao dosta majstora i na kraju sam kupio set (malo se cijenkao) i otisao kod majstora da ugradi,tako me je najeftinije izaslo jer su mi majstori za isti dio i ugradnju trazili oko 100KM vise.Stavio sam opet plivajuci da ne bi bilo zabune.
Uglavnom sve me je izaslo 680KM (set 580 i zamjena 100) i evo presao sam desetak hiljada i za sada je sve dobro. :icon_smile:
Moja preporuka ( 580 set i 60 zamjena) ne bi da reklamiram gdje sam kupio, marka sachs, plutajuci zamajac. nemoj da te neko navrati da stavis fiksni, imam ja jarana koji je stavio tako na g 4 i pokajao se, jer kad odvoji kvacilo u brdu, ono bez gasa da auto samo stoji, imas osjecaj ga ce se rasklopiti koliko trese...