Član
Dragi prijatelji , znate onaj fol kada vas pokusa familija zastiti pa vam ne jave da jedina stvar koja vam je vazna u zivotu je unistena , u vasem odsustvu . Uglavnom vecina raje koja mene zna . Zna i za priču o mom dugogodisnjem projektu Yugi mat zelenom sa žutim staklima .
Pa da skratim iako je to bilo prije mjesec i nesto obijena mi je garaza (poveci prostor nekih 200+ kvadrata) u dedinoj kuci naselje Velešići u Sarajevu . I tom prilikom pored svih sitnica , alata , cuda i svega ostalog sto je usko povezano neko naravno pokusao da mi ukrade i Yugu pa pukom srecom nije uspio ali je ukradeno slijedece za sta vas iskreno molim , da ukoliko imate ikakav dokaz , pokaz, vidjeli , culi , cujete … Bilo sta da mi javite …
-Sjedista OMP classic kadice dva komada
-Žuti schroth pojasevi
-Volan Luisi 1973 godina poliran
-Vitaloni california retrovizori
-Bregasta osovina cat cams fiat sohc
-Oprugice cat cams
-Stelujuca remenica
-Karburatori Dellorto 40ke sa usisnom granom capricornus za fiat sohc motore
-Komplet enterijer od bmw-a e46 bež boje kombinacija koza alkantara
-Velika kolicina alata
-Felge Land rover 3 kraka i gume Dunlop
-6 guma 175-50 R13
-2 slicka michelin 13ke
-Elektronika standalone Magneti Marelli
-Punjac za akumulator
-Akumulator
-Woofer Alpine type R
I bog zna sta jos nisam vidio vec za ovo sam sve cuo preko telefona . Ako iko ista moze pomoci prijateljski ili kako god , spreman sam pocastiti, vratiti uslugu sta god . Javite
Pa da skratim iako je to bilo prije mjesec i nesto obijena mi je garaza (poveci prostor nekih 200+ kvadrata) u dedinoj kuci naselje Velešići u Sarajevu . I tom prilikom pored svih sitnica , alata , cuda i svega ostalog sto je usko povezano neko naravno pokusao da mi ukrade i Yugu pa pukom srecom nije uspio ali je ukradeno slijedece za sta vas iskreno molim , da ukoliko imate ikakav dokaz , pokaz, vidjeli , culi , cujete … Bilo sta da mi javite …
-Sjedista OMP classic kadice dva komada
-Žuti schroth pojasevi
-Volan Luisi 1973 godina poliran
-Vitaloni california retrovizori
-Bregasta osovina cat cams fiat sohc
-Oprugice cat cams
-Stelujuca remenica
-Karburatori Dellorto 40ke sa usisnom granom capricornus za fiat sohc motore
-Komplet enterijer od bmw-a e46 bež boje kombinacija koza alkantara
-Velika kolicina alata
-Felge Land rover 3 kraka i gume Dunlop
-6 guma 175-50 R13
-2 slicka michelin 13ke
-Elektronika standalone Magneti Marelli
-Punjac za akumulator
-Akumulator
-Woofer Alpine type R
I bog zna sta jos nisam vidio vec za ovo sam sve cuo preko telefona . Ako iko ista moze pomoci prijateljski ili kako god , spreman sam pocastiti, vratiti uslugu sta god . Javite