Wrinkle sprej / sprej sa teksturom

Wrinkle sprej / sprej sa teksturom

Član
1221yxe.jpg

300scup.jpg

10mt0zq.jpg

16gjw93.jpg

xkwwm0.jpg

Oko 25 KM je 100 grama boje, set znaci sve sto ide uz boju.

Moze se napraviti bilo koja boja pa cak i crvena :D:D:D

Nisu imali kartice drugih boja, a ovaj odsjaj kao tackice u boji je od sunca jer sam iznjeo napolje da se bolje vidi. Sve na slikama je jedna te ista kartica samo iz drugih uglova, a imaju i jos neke uglavnom sitnije ili meni ruznije teksture.

Potrazi na netu recimo sto mi je zapalo za oko "Hummered Finish" imaju i to iako se mani licno ne svidja al eto, onda ima i nesto sto malo podsjeca na kozu tako oni kazu meni lici na isto ovo gore sto sam slikao samo sitnije i manji broj tackica :)

A tastatura je cisto da uporedis, krupnije su tackice nego tekstura plastike na crnim tastaturama. Sitnije od one tvoje prve slike crnog dekla ali mislim da ce taman biti isto kao ona druga slika crvenog dekla. Znaci lici na krupniji smirgl papir, sve sam evo sad slikao telefono ali mislim da se vidi dovoljno :)

Menja svaka ti cast kao i uvijek, nea boljeg cojek od tebe ;)

Kad zavrsim ove vaznije stvari na ovoj novoj Hondi javim ti da mi kupis tih 100grama crvene ili crne ili obje, vidjet cemo, pa kad budes dolazio u Brcki ponesi. Hvala ti jos jednom, ovo je odlicno, kako se zove ta boja, mozda cak ima u Brckom samo ovi baksuzi nisu znali sta trazim kad sam reko "wrinkle" odnosno sprej sa teksturom.

Član
Pa eno ti na prvoj slici slikana kartica odzada to je sve sto pise na njoj i valjda je i ovi po tome prave, stim da lik rece da je to dodana tekstura u mat boju i da se isto tako moze dodati i u drugu boju a nema neko posebno ime osim boja sa teksturom.

Prodavnica je MAX MEYER ili Formula ili kako se vec zove, svi ga zovu Daco Max Meyer :) nalazi se kod zeljeznicke u Bijeljini na putu za Beograd.

E sad dal je to pravljeno sa Max Meyer bojom ne znam :)

Evo ti pozadina foruma original treba pitat Deyu kako se pravi i rijesen problem :D:D:D

MTR je napisao(la):
ja juce i danas bio u Brckom , mogao sam ti ospricat na brzinu :D

Dok ti objasnis ja nasao gotovu boju :) sto je tolika komplikacija da napises ovdje kako se pravi :icon_question:

MTR

Član
jbg Menja , nemam ja kod sebe recepture , to imas samo u prodavnicama boja i lakova ;)

Član
MTR je napisao(la):
erol_brcak je napisao(la):
ajde MTR ako mozes zahvalan ti budem do kraja zivota :icon_biggrin: zavisno od cijene uzeo bi sigurno 2-3 doze

ok druze , bice javljeno .

usput , moze se to napravit i sa bazom i lakom u 2 sloja i da izgleda isto samo je procedura malo zajebana i komplikovana da ti objasnim kako , ako ovo bude malo skuplje onda cu ti objasniti preko pm-a da te ne kosta puno ;)

??? Kako si ovdje imao recepture da objasnis Erolu na PM a za nas ostale nemas nego ima samo u prodavnici :D:D:D

Nije ni meni na pm objasnio ;)

Nego Menja vidjet cu ja jos sutra po ovim radnjama po Brckom, pa ako ne bude javim ti onda jednom kad budes u prilici da mi kupis to ;)