Wrinkle sprej / sprej sa teksturom

Wrinkle sprej / sprej sa teksturom

Dakle, treba mi wrinkle ili ti ga sa taksturom sprej, trebam farbat deklo jedno i obicni sprej ovdje nije opcija, iskljucivo sa teksturom.

O ovome se radi:

wrinkle2.jpg

valvecover14af.jpg

5596343185_75ffbdc237_z.jpg

A zasto otvaram temu, zato sto u Brckom nema, pa me zanima ima li gdje u Sarajevu, Tuzli i jel mi ko voljan kupit pa poslat, a ja mu prethodno posaljem lovu ;)

OBI je? Neki supermarket? Kako god, toga nema u mojoj okolici, ako ima u Sa, molio bih nekog da mi se javi da mu posaljem pare da mi posalje to do Brckog, hvala ;)

Ima u Mostaru obi. Ima posebno odjeljak boje i lakovi. Morao bi biti tamo. Vidis, ovo se moze koristiti za obnovu/repariranje starih plasticnih djelova koji imaju slicnu teksturu :cool:

Legend
znam da ovdje ima , ali nije namjenski za visoke temperature...vise za npr prag od auta ili plasticne dijelove kao branik...lajsne

pokusaj vidjeti u kojoj boljoj prodavnici boja i lakova da li ti moze napraviti ko malo kvalitetniji visokotemp. lak za ovu svrhu ,da ti spray nakon nekog vremena nebi zgadio to sve ,.... kod nas su sprejevi totalno losi samo iz tog razloga

osim , ako nadjes namjenski za visoke temperature i da nije kod nas pravljen jbg ;)

enesss je napisao(la):
znam da ovdje ima , ali nije namjenski za visoke temperature...vise za npr prag od auta ili plasticne dijelove kao branik...lajsne

pokusaj vidjeti u kojoj boljoj prodavnici boja i lakova da li ti moze napraviti ko malo kvalitetniji visokotemp. lak za ovu svrhu ,da ti spray nakon nekog vremena nebi zgadio to sve ,.... kod nas su sprejevi totalno losi samo iz tog razloga

osim , ako nadjes namjenski za visoke temperature i da nije kod nas pravljen jbg ;)

hmm.

Ovo koriste ovi sa zapada sto sam gledo po netu.

VHT wrinkle red

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170638262365&viewitem=

Imal toga igdje kod nas pojma nemam, al bi trebalo nabavljat, odlicna stvar.

E a kakav je taj za branike i plastike sto pricate, jel isto ima teksturu? Jer trebalo bi mi i toga za neke plastike u interijeru koje su zagrebane.

Član
lhasa_green_beast je napisao(la):
funky je napisao(la):
ja znam da ima "bumper" sprej, za karambolke, sa texturom, sad ovo ostalo... ne znam...

Kako se zove taj sprej ? Gdje ga ti nabavljas ? :icon_biggrin:
bumper sprej, ilitiga sprej za karambolke, ja ga nabavim u lokalnoj boje i lakovi prodavnici...