Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ma nista oviizgleda sve samo za sebe cuvaju :lol:
igro sam ja ovu igricu davno kad je tek demo izaso al nisam znao da se moze ovo sa autima
ustvari kao i da se ne moze jer kod mene ne radi :icon_rolleyes:
aa jebo ga grob ne mogu da skinem nikako ovu igricu sve sam pokusao al nece aj postavite linkove ko je vec skino i odakle znaci samo igricu fkt ne kontam sta je
ljudi ja ne mogu razumit vas uskocite u temu i ko da ste sa marsa pali dajte linkove sve ima postavljeno postavio sam i ja link za auta i dodatke razne potrazite :icon_evil:
sad je ok nisam imao nekakvog u torreta i ogy mi ej pomogao da instaliram posto nisma bas neki strucnjak ne znma ni kako ide a koji god link kliknem nece tako da je sad ok sve
ima li ko da bi znao da napravi kruznu stazu zaluzane... ja sam pokusao imam i tutorijal ali opet stao sam ne mogu dalje :icon_sad:...ako ko zeli potreban je jedan program od 70 mb ja imam tutorijal... i poceo sam praviti napravio sam stazu ugrubo u tom programu znaci oblik ima...ako zeli ko da proba mozda trozic