wireless router TL-WR340G

wireless router TL-WR340G

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nekontam kako nece upustvo je isto i za moj i tvoj ruter ja samo radio po upustvima a ta adresa 192.168.1.1 nije htela kod mene jer je moja adresa 169.254.155.95 i zbog toga preko 192.168.1.1 nisam mogao uci u podesavanje i onda ukucam 169.254.155.95 i udjem u podesavanje a tamo me zazalo kada izbaci prozor da ukucam user name i password je ukucam svoje a ono tu ide serijsko a serijsko je admin obadvoje

desnim dole na mreznu (u donjem desnom cosku) pa Open Network and Sharing center, onda s lijeve strane pri vrhu imas Change Adapter Setings,,,, tu je mrezna....

Član
evo sta dobijem na details

2eba447.jpg

Član
a mozes uci u network connections pa na local area connection tu desni klik properties pa internet protocol tu je kod mene ip
i onda samo iskopcas net i ukopcaj kabaj od neta sto ide u pc i ukopcas ga u ruter i onda drugi kabal iz rutera u pc i ulazic u podesavanja rutera

Član
veljo-p je napisao(la):
a mozes uci u network connections pa na local area connection tu desni klik properties pa internet protocol tu je kod mene ip
i onda samo iskopcas net i ukopcaj kabaj od neta sto ide u pc i ukopcas ga u ruter i onda drugi kabal iz rutera u pc i ulazic u podesavanja rutera

mogu sad trenutno da udjem na podesavanja routera... ali kad mogu tu da udjem, ne mogu net da otvorim....

zen_3dom je napisao(la):
sub3r, imas PM uradi onako i javi na PM....

sad cu ;)

Član
ista stvar kao i kod mene onda sam trazio ip adresu od operatora da iskljucim automatsku jer mi net nije hteo raditi pod 192.168.1.1 i tu u podesavanju rutera imas da uneses svoju ip adresu (od operatora)

Član
napravio sam... ipak je bilo do MAC adrese.... nije se ni mogla kopirati kako treba dok nisam sve kablove pocupao iz struje :D

evo sad radi :cool:

hvala momcovi :D

Član
ma opet ono kao i maloprije... ugasio komp da preslozim kablove.. kad sam ponovo prikopcao.. ista prica :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.