Evo i od mene malo (pisano s Win 7 :icon_biggrin

Win 7 koristim od Beta 7100 verzije, za operativni nemam sta reci sem.... PERFEKCIJA
Ovaj put su se stvarno potrudili i napravili nesto kako treba. Vista je bila promasaj, to je nesto kao Milenium u svoje vrijeme, samo prelaz.
Sto se tice specifikacija kompisa koji vam je neophodan za rad, pozeljan je dual core pa na dalje, recimo 1.6 bi mogao proci, sto vise to bolje.
Sto se tice rama, hmmm, sto vise to bolje, optimum je nekih 2GB, moze raditi i na manje ali bi to bilo usporeno strasno, bez nekih vizuelnih dodataka itd. Moja preporuka je min 3GB, ja trenutno koristim 4GB DDR2 na 1066MHz i prilicno sam zadovoljan, istovremeno rezem DVD i igram GRID Race driver na rezoluciji 1680x1050 i nemam nikakvih problema, ni najmanje stopanje.
Trenutno koristim Win 7 OEM x64 version (licensna ver - ako se moze tako nazvati ova OEM), jer je ovaj win bez Updeta nista, barem meni, drajvere ne trazim ni za sta sto prikljucujem, sve sam radi, ukoliko nema drajver nalazi ga u roku od 20min na netu (imao sam takvih slucajeva jer svasta stavljam u komp od komponenata)
P.S.Preporucujem ga svakome - nece pozaliti