Član
mato19E je napisao(la):to ti dode 10 km dotjeraj meni auto ja cu ga sa car washom i svojom rukom oprat za 2 km
pa jeftin si skroz moram priznat
mato19E je napisao(la):to ti dode 10 km dotjeraj meni auto ja cu ga sa car washom i svojom rukom oprat za 2 km
Death_beat je napisao(la):jeste li pomislili da je covjek mozda htio svoje auto predstaviti na "drugaciji" nacin..izlozba fotografija, i tu izlozbu je nazvao "washing in croatia", htio je dati ovom predstavljanju neku temu![]()
edoze je napisao(la):ako je ovo tvoja bembara ja mislim da bi bilo ok da je stavis na avatar
mozda grijesim,al ja mislim da si vidio kak se bemba pere negdje na praonici,uslikao i nama prodajes maglu,da ja imam ovakvog ne bi na avatar stavljao neku na njemackim tablicama (?) i sa drukcijim felgama,a cini mi se da ni boja nije ista
Deyo je napisao(la):Ja znam da ovaj BMW iz predstavljanja ima u Tuzli, a ona Dacia je taxi![]()
meni je bolja ona na praonici,iz jednog razloga,sto je na nasim tablama...a tu na tvom avataru znam da nkad necu imat,mozda kad joj bude 20 godinanodiash je napisao(la):edoze je napisao(la):ako je ovo tvoja bembara ja mislim da bi bilo ok da je stavis na avatar
mozda grijesim,al ja mislim da si vidio kak se bemba pere negdje na praonici,uslikao i nama prodajes maglu,da ja imam ovakvog ne bi na avatar stavljao neku na njemackim tablicama (?) i sa drukcijim felgama,a cini mi se da ni boja nije ista
hm...kao prvo...ne znam zasto si se nalozio bog te nema potrebe,nemam ja tebi potrebe sta dokazivat a kao drugo da imalo znas o bmw-u skuzio bi da je moja trojka obicna a ova na avatar M3 a ti pricas o nekim razlicitim bojama...nidje veze...a stavio sam je tu jer je dobra do bola i moj je jos uvijek neostvareni san...a s druge strane moja je stvar sta cu stavljati na avatar al u svakom slucaju hvala na komentaru...
.nOKe je napisao(la):ne kontam ovu zajebanciju al et..
nek ti je sretno u borbi sa adminima, predvidjam ti kratak boravak na forumu![]()
edoze je napisao(la):meni je bolja ona na praonici,iz jednog razloga,sto je na nasim tablama...a tu na tvom avataru znam da nkad necu imat,mozda kad joj bude 20 godinanodiash je napisao(la):edoze je napisao(la):ako je ovo tvoja bembara ja mislim da bi bilo ok da je stavis na avatar
hm...kao prvo...ne znam zasto si se nalozio bog te nema potrebe,nemam ja tebi potrebe sta dokazivat a kao drugo da imalo znas o bmw-u skuzio bi da je moja trojka obicna a ova na avatar M3 a ti pricas o nekim razlicitim bojama...nidje veze...a stavio sam je tu jer je dobra do bola i moj je jos uvijek neostvareni san...a s druge strane moja je stvar sta cu stavljati na avatar al u svakom slucaju hvala na komentaru...
bilosto je napisao(la):ooooou-keeeeeej... znaci, ovo je thread o:
a) predstavljanju automobila clana nodiash
b) razgovoru o pranju u automatskoj praonici
c) smijesnom izgledu praonica+bmw
d) ne znam
ne kontam nista... (mozda zato sto imam plave pramenove, a? da ne uticu na ostatak tjemena, podtjemenog sadrzaja, itd.?)
Nexus je napisao(la):slijedeci put kad stavis pazi da bude bez ovih cetki
Golf 1 TDIntercoler je napisao(la):OK su slike,imas pravo da slikas gdje hoces i to pokazes,al naziv teme je ONO....mogao si ko i ostali na forumu,a ne izigravat frajera.usvakom slucaju bembara je dobra tvoja ili ne![]()