Carbon je napisao(la):pa sad ima tu dosta metoda :icon_biggrin: na Mechku je najbolje ugradit' Airride :icon_smile: al' bolje da ti ne kazhem cijenu :lol: a za felge, ganjaj ili BBS sa nekim ogromnim falcem ili novije AMG-ove predobra Mechka inache
Yellow je napisao(la):Nemoj trošit pare na gluposti, i ...skupljaj pare za BBS.... i imat ćeš pravu stvar.... a onako ćeš imati polovičnu i nikad nećeš biti u potpunosti zadovoljan.. A za spuštanje je ti preporučam fleksa tuning... kupi opruge na otpadu i skrati ih, pa ih onda ugradi... a svoje ostavi u podrumu, ako ti nekad padne na pamet da vratiš auto u originalno stanje
Muscleftw je napisao(la):Yellow je napisao(la):Nemoj trošit pare na gluposti, i ...skupljaj pare za BBS.... i imat ćeš pravu stvar.... a onako ćeš imati polovičnu i nikad nećeš biti u potpunosti zadovoljan.. A za spuštanje je ti preporučam fleksa tuning... kupi opruge na otpadu i skrati ih, pa ih onda ugradi... a svoje ostavi u podrumu, ako ti nekad padne na pamet da vratiš auto u originalno stanje
Nez. Za felne cu skontati nesto vec... Nego, zar nije bolje i sigurnije kupiti fabricki krace opruge jer je njima jacina same opruge podesena za tu visinu za razliku od onih koje bih ja skratio. Ispravi me ako se varam :icon_question:
Yellow je napisao(la):Muscleftw je napisao(la):Yellow je napisao(la):Nemoj trošit pare na gluposti, i ...skupljaj pare za BBS.... i imat ćeš pravu stvar.... a onako ćeš imati polovičnu i nikad nećeš biti u potpunosti zadovoljan.. A za spuštanje je ti preporučam fleksa tuning... kupi opruge na otpadu i skrati ih, pa ih onda ugradi... a svoje ostavi u podrumu, ako ti nekad padne na pamet da vratiš auto u originalno stanje
Nez. Za felne cu skontati nesto vec... Nego, zar nije bolje i sigurnije kupiti fabricki krace opruge jer je njima jacina same opruge podesena za tu visinu za razliku od onih koje bih ja skratio. Ispravi me ako se varam :icon_question:
Normalno da je bolje....vidim da ti se neda davat pare za felge, pa sam mislio da želiš uštediti i na oprugama...
George je napisao(la):ja imam w123 u perfektnom stanju i nikad mi nije palo na pamet da je stavim na bhtuning jer to auto jednostavno ne spada na ovaj forum! i nemogu vjerovat da razmišljaš o bilo čemu što nije stock na tom automobilu :icon_question: to je jednostavno grehota