BoosT666 je napisao(la):Cnic abd bruda
Gti_fan a mislim da mu je vakat vise da upali i da konacno radi kako treba mislim da me je dosta zajebavo BTW imam ti siroki usis od kr-a :123:
BoosT666 je napisao(la):Pa provjeri to tako sto skines usis komplet i vidis dole tunele ventila koje su sirine ako su sirine ko i usisna onda uredu ako su veci onda tu treba doci siroki usis
dzinn16v je napisao(la):BoosT666 je napisao(la):Pa provjeri to tako sto skines usis komplet i vidis dole tunele ventila koje su sirine ako su sirine ko i usisna onda uredu ako su veci onda tu treba doci siroki usis
Rupe usisa na glavi 16v motora su sve iste...tako da i ti siroki usisi imaju istu sirinu dosljeda koji sjeda na glavu kao i oni uski.Samo su na KR-u siri ispusni kanali za razliku od PL.9A,ACE motora....
Samom usisnom neces dobiti nista ali u kombinaciji sa bregastim,portanjem glave ,filterom moze se navuci koji konjic
BoosT666 je napisao(la):Cuj sta god hoces meni ce tako i tako stajati i btw ako nekom treba 1.8 16v moj za bezveze love javite meni taj motor nesluzi vise nicemu