BoosT666 je napisao(la):Previse kemije druze,a nema mi ih ko pomoci ugraditi ili da mi barem priblizi kako sve to postavit jel nisam dosad se susretao satim,to bi mogao na zimu radit
sandy_mo je napisao(la):Nemoj ga sad nek se malo provoza na K glavi pa onda kemijajte to :lol:
BoosT666 je napisao(la):Taman sam se nadao da sam rijesio problem,ali desila se jos veca havarija meni se cini da se posvadjali ventili i klipovi kao sto su bolc i njegov kolega sumnjali.... :/ Vise nisam pametan sta da radim
dzinn16v je napisao(la):Bude li ga sluzila kao prosla vozat ce se samo u garazi naprijed nazad:lol::lol:
Salim se,nadam se da ti nece vise zadavati probleme
BoosT666 je napisao(la):Taman sam se nadao da sam rijesio problem,ali desila se jos veca havarija meni se cini da se posvadjali ventili i klipovi kao sto su bolc i njegov kolega sumnjali.... :/ Vise nisam pametan sta da radim
dzinn16v je napisao(la):BoosT666 je napisao(la):Taman sam se nadao da sam rijesio problem,ali desila se jos veca havarija meni se cini da se posvadjali ventili i klipovi kao sto su bolc i njegov kolega sumnjali.... :/ Vise nisam pametan sta da radim
Nemogu se tek tako posvadjati...jesi gledao da li je u fazi remen ili bregasta,ima li kavih simptoma da je preskocio?