Deset ks je slabiji od KRa ,nego Kico pitaj dzinna 16v on je mestar a 16v Golfove masine,mislim da je osnovni razlog manje snage bregaste tj kad bi nasao i stavio bregaste od KRa dobio bi i njegovu snagu.bolc je napisao(la):Rekao sam ti odmah u startu da je pl to je bilo očito, ali niie zato ništa lošiji vjeruj...
GTI FAN je napisao(la):Deset ks je slabiji od KRa ,nego Kico pitaj dzinna 16v on je mestar a 16v Golfove masine,mislim da je osnovni razlog manje snage bregaste tj kad bi nasao i stavio bregaste od KRa dobio bi i njegovu snagu.bolc je napisao(la):Rekao sam ti odmah u startu da je pl to je bilo očito, ali niie zato ništa lošiji vjeruj...
Hm,ocito je pilicno ljenikav i nesto nije u redu sa tim PLom cim ti nisi odusevljen snagom nakon voznje one tvoje bivse ljenguzeBoosT666 je napisao(la):Eness @ nije KR,PL je al ne sumnjam da ce i sa ovim lose ici osim ako me nastavi zezati kao sto me sad zezaju dizne i K glava mogo bi lako izletit motor i da idem trazit nest agresivnije
lhasa_green_beast @ Mislis na kemiju sa 2 ispusne bregaste koliko sam upoznat sa tim bregastim auto pocme budalit tek nakon 3500RPM
Sandy @ Plug eto ti novog nadimka
:123:
U odnosu na KRa ja predlazem nadimak PLačipičko :lol:sandy_mo je napisao(la):Jes mi krivo sto nije KR, taman sam mu nadimak smislio, sad opet moram mozdane vijuge upregnut da novo ime smislim :lol:
Da,te dizne cure i kad je motor ugasen preko noci pa gorivo curi u cilindre i odatle u karter,meni se zato povisi nivo ulja nekad i moram ga cesce mijenjati.I stavi dizne od 16v motora nemoj od 8v jer ne bacaju jednak mlaz.Ja imam ove sa PLa pa cu ih probati ako ove ne sredim nekako.BoosT666 je napisao(la):Gti fan...Nisam ga jos ni provozao jel dizne ne bacaju nikako kako bi trebale prave probleme sa prelijevanjem goriva u motor,i motor nemoze ici..Nisam ga pomakao 5 metara samo iz garaze kad sam vidio da nema zivota da krene vratio ga samo i kreno u potragu za diznama danas sam naso neke dizne pa cu sutra vidjet jesu dobre i dali dobro razbacivaju gorivo