Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Svak ima svoj ukus i volju...Ljudi vracaju i druga auta u zivot i renoviraju i starija od mog 25 godina...A ovo je uzitak radit i poslje toga da se vidi na cesti ovakav ocuvan primjerak Kao sto ce biti ABD
Svejedno, trulo je to, ne isplati se radit...treba po podu 2 kvadrata metala izvarit...a i onaj prihvat mosta kriv i svasta nesto :icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::lol:
RE: VW Scirocco mk2 85' (Felgice se rade polagano )
Cole @ uf znam da ce leci imam sliku jednog rocca sa tim felgama...Blagorecena perverzija A vec sam stavljo sandrove ats ice nisu strugale...A ove ce mozda zbog distancera al samo nazad zuljaju malo...Btw idu i originalne opruge nazad pa cu ih podkratit na mjeru dok ne kupim gewinde da ne vozam Kozu :=
eness @ u podu to svakako a distance 2.5 ccm vec su spremne I gume po PS-u.... Beton :icon_smile:
RE: VW Scirocco mk2 85' (Felgice se rade polagano )
ne sjeci serijsku oprugu vise od kruga ipo, inace prijeti ti opasnost da ti ispadne iz lezista...mada ja bi ti savjetovao da vozs kozu dok nerijesis opruge/gewinde...nije se sa ovjesom zajebavat