Štopke su dobre samo neka ofarba žmigavce u crvenu boju,onda ce se uklopiti dobro sa bojom autaG2_1.6B je napisao(la):a da mu stavis kakve jebacke stopkice da se trebe lijepe na trkama posto ove faabric na ovaj look neidu! A inace vozilica jee....mmm...perfomansno nemogu ni zamisliti dozivljav sjesti u to nakon one tuge od moje mame 1.4 16V ! :icon_cry:
AUTO 5-ica!!:icon_smile:
uco_opc je napisao(la)::ljut: isti Jusin
Bevab je napisao(la):Štopke su dobre samo neka ofarba žmigavce u crvenu boju,onda ce se uklopiti dobro sa bojom autaG2_1.6B je napisao(la):a da mu stavis kakve jebacke stopkice da se trebe lijepe na trkama posto ove faabric na ovaj look neidu! A inace vozilica jee....mmm...perfomansno nemogu ni zamisliti dozivljav sjesti u to nakon one tuge od moje mame 1.4 16V ! :icon_cry:
G2_1.6B je napisao(la):Bevab je napisao(la):Štopke su dobre samo neka ofarba žmigavce u crvenu boju,onda ce se uklopiti dobro sa bojom autaG2_1.6B je napisao(la):a da mu stavis kakve jebacke stopkice da se trebe lijepe na trkama posto ove faabric na ovaj look neidu! A inace vozilica jee....mmm...perfomansno nemogu ni zamisliti dozivljav sjesti u to nakon one tuge od moje mame 1.4 16V ! :icon_cry:
Pa mogu ti reci da bi se i to uklopilo onim transparentom! Al stopkice bi bile ono bas pravo sex auto a ako ga koristis i za grada onda mu nabaci i felgice neke ne puno velike 14' 15' dosta! :icon_smile:![]()
Ja sam buraz pit'o otkud ja znam da ga on nece koristiti za grada jesam ja vidovita DZemila il tak nesto?MeBeSad je napisao(la):G2_1.6B je napisao(la):Bevab je napisao(la):Štopke su dobre samo neka ofarba žmigavce u crvenu boju,onda ce se uklopiti dobro sa bojom autaG2_1.6B je napisao(la):a da mu stavis kakve jebacke stopkice da se trebe lijepe na trkama posto ove faabric na ovaj look neidu! A inace vozilica jee....mmm...perfomansno nemogu ni zamisliti dozivljav sjesti u to nakon one tuge od moje mame 1.4 16V ! :icon_cry:
Pa mogu ti reci da bi se i to uklopilo onim transparentom! Al stopkice bi bile ono bas pravo sex auto a ako ga koristis i za grada onda mu nabaci i felgice neke ne puno velike 14' 15' dosta! :icon_smile:![]()
eto maksuz ce on kulirati u ovom autu po gradu sa ovim silnim naljepnicama i rollbarom itd itd...
Stoji fino naziv teme brdske trke prema tome nece lik ici na styling pa da mijenja farove, fele i te gluposti S:
G2_1.6B je napisao(la):Ja sam buraz pit'o otkud ja znam da ga on nece koristiti za grada jesam ja vidovita DZemila il tak nesto?MeBeSad je napisao(la):G2_1.6B je napisao(la):Bevab je napisao(la):Štopke su dobre samo neka ofarba žmigavce u crvenu boju,onda ce se uklopiti dobro sa bojom autaG2_1.6B je napisao(la):a da mu stavis kakve jebacke stopkice da se trebe lijepe na trkama posto ove faabric na ovaj look neidu! A inace vozilica jee....mmm...perfomansno nemogu ni zamisliti dozivljav sjesti u to nakon one tuge od moje mame 1.4 16V ! :icon_cry:
eto maksuz ce on kulirati u ovom autu po gradu sa ovim silnim naljepnicama i rollbarom itd itd...
Stoji fino naziv teme brdske trke prema tome nece lik ici na styling pa da mijenja farove, fele i te gluposti S: