Član
GTI 16V je napisao(la):Nazalost od svih postavljenih slika samo dvije mogu vidjeti :icon_sad:
Uglavnom prelijep autic imenjakinjoi drago mi je da ima jos zenskih clanova na forumu
Hvala
GTI 16V je napisao(la):Nazalost od svih postavljenih slika samo dvije mogu vidjeti :icon_sad:
Uglavnom prelijep autic imenjakinjoi drago mi je da ima jos zenskih clanova na forumu
PoLo9n3 je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):Nazalost od svih postavljenih slika samo dvije mogu vidjeti :icon_sad:
Hvala... cudi me da se ne mogu vidjeti slike
Ah da nas je vise dobro bi bilo, ali et rijetkost je da zenski pol voli i odrzava auto kako treba
![]()
nermin suljagic je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):Nazalost od svih postavljenih slika samo dvije mogu vidjeti :icon_sad:
Hvala... cudi me da se ne mogu vidjeti slike
Ah da nas je vise dobro bi bilo, ali et rijetkost je da zenski pol voli i odrzava auto kako treba
![]()
Da vidis kako moja draga pere auto kada joj treba sta iz AVON-a...Sa puno ljubavi(voli AVON i za to se bori) i sa velikom predanoscu(zna da ce sve ponovo oprati ako nadjem flekicu) ona pere limenog ljubimca :lol:
dellas je napisao(la):Prelepa maska, odlican polo, lepo ga sredjujes![]()
nermin suljagic je napisao(la):fino,mislim lijepe radkape
sala mala,prelijepo su legle :icon_smile:
nermin suljagic je napisao(la):sta god da si stavila drugo odskakalo bi od auta,jer bas je kulturan POLOvnjak :icon_smile:
ArminM je napisao(la):dobre su felge svegami, fino su legle, polac je ko bombonica![]()
PoLo9n3 je napisao(la):prve mi se svidjaju i ove zadnje samo da nisu plave)