enesss je napisao(la):zen3dom je napisao(la):vidim da si isao farove totalno mat da se ne vidi nista unutra, ali meni licno ova stakla nekako suvelkasto na ovo ovako idu.....
ne znam jesi li gledao da mozda uradis stakla transparentnim crnim, a dio gdje je socivo ostavis ili njega manje zatamnis....
kod mene su ista leca, ista stakla i vidljivost je kao sto si sam vidio 10x bolja nego bez leca, ja cu najvjerovatnije odraditi transparentnim stakla, lako je vrnuti ako ne bude valjalo, heheh....
veliki potpis, to sto govoris, o tome i razmisljam da uradim
evo slikovito , sto je vec neko i uradio ..... znaci sociva u tvornickom faru ,...zatamljeno naknadno
ovako to dodje kad se jos zatamni,s tim da je ovo malo previse,.....
http://farm5.static.flickr.com/4011/4690459565_400e410114_b.jpg
enesss je napisao(la):puno hvala svima
@tibor ..... ee da,dugo sam trazio to al nigdje ,...cak ni na ebay-u nisam uspio naci,mozda ima bas specifican naziv proizvodjaca nekog drugog ... obicno pod "euro lights" izbaci gotove stopove,farove itd
tibor987 je napisao(la):enesss je napisao(la):puno hvala svima
@tibor ..... ee da,dugo sam trazio to al nigdje ,...cak ni na ebay-u nisam uspio naci,mozda ima bas specifican naziv proizvodjaca nekog drugog ... obicno pod "euro lights" izbaci gotove stopove,farove itd
Ma bola Skodasi sve zivo nadju i iskopaju...evo ti dolje link sreco moja pa prostudiraj da napravimo jedan group-buy
LINK NA ONU KEREFEKU !
enesss je napisao(la):tibor987 je napisao(la):enesss je napisao(la):puno hvala svima
Ma bola Skodasi sve zivo nadju i iskopaju...evo ti dolje link sreco moja pa prostudiraj da napravimo jedan group-buy
LINK NA ONU KEREFEKU !
ooooo YES
pogledaj ovo molim te .... reci sta i kako , trebamo mi ovo samo sto je Češka,postarina bi bila masna
http://www.youtube.com/watch?v=8atYgrRKaI8