RE: VW Golf MKIII/vento front by Enes ....strut bar's + malo fotkica
erol .... tako bas vecina ljudi kaze da se zna desiti,al jbg.....da znam da ce biti belaja,nebih ni marke ulagao u njega heh
picin.....ooooo pa znao sam ja da ti neces ici pa ja odmah poletio heheheheh,hvala drug,navrati kad na kafu,ja znam da se samo vozikas
oggy.......neka neka,svi mi imamo svoje ukuse,meni npr sve pase ako je odradjeno kako valja,a o motoru sto smo govorili , bit ce aBd ....to je ono sto preostaje,nadam se sljedece godine
noke,......ma mogu druze,sto da ne.,.....sutra cu ti skicirati odprilike ,imam negdje mislim cak jedan,pa ti poslikam i posaljem koju sliku koliko je bilo nagiba u mm na onom extremnom setup.u a koliko je sad ono normalno da se ne trosi guma,a da lijepo izgleda + vozne sposobnosti
a strut......da ,jako dobri dodatci,s obzirom da sad dosta nisko vozim,haman pa max je tvrd ovjes , osjeti se kako auto zvace,a dok sam mulde povezao strut/ovima,nema nikakvog skriputanja,primjetno je ...
mario .....hvala druze,a ja sam i slabiji sto se toga tice heheh,meni defitivno valja zbog gore navedenih razloga
el dorado.....hehe uh ima ih i previse ,pored ostalih prepreka ......
s ovim US prednjom ralicom ,ide bez problema dok sam prije s GTI / VR lipom i na vise podignutom autu 3 kom lomio ,.....a sa ovim na nekim visim lezecim nekad znaju zakaciti lafeti , a sreca je jedino moja sto ovaj motor ima dosta plitak karter ....kako god , ono vozi se oprezno pa prolazi,a kad nebi pazio bi bilo belaja