danas nabavljeno malo dijelova.
Uvijek mi se svidjalo kako "amerikanci sijaju", pa sam nabavio side markere za golf 4 i jos 2 lezista za zmigavce tako da jedan sija stalno kao pozicija narandzasto, a drugi ima funkciju zmigavca, a mogu ih iskoristiti i kao duple zmigavce.
Nisam mogao cekati da vidim kako izgleda pa sam jedan far uradio, bilo je malo problema da ubacim drugi zmigavac, nije bilo samo zavrni i gotovo, morao sam napraviti nosac da bi se mogao zavrnuti, ali rijesio sam nekako.
Evo slikice dijelova
Ne znam jos koji od dva da mi bude pozicija, a koji zmigavac, da li gore pozicija ili dole,
a evo kako izgleda sada
Takodje izgubio sam jedan BBS cep sa felgi ili ga je neko skinuo na parkingu, uglavnom nema ga vise, pase poklopac od zadnjeg lezaja pa sam njega iskoristio.
Zbog toga odlucio sam se da pravim crvene naljepnice BBS i klijesta sam ofarbao u crveno.
Da se naruce skupi su previse crveni amblemi sa zlatnim natpisom, originalni oko 140e, pa sam se ja odlucio da cu praviti naljepnice.
Nadam se da cu sutra stici da izbusim svoju lajsnu i ugradim markere, kada bude gotovo bice slicica koja.