srdjan014 Član 15.09.2009 #106 RE: VW Golf mk2 GTi 8V - BBS arrived... Iskombinovacemo nesto... @Mateo Toliko sam sposoban da mjesec dana ganjam cepove :lol: Ima na marke tu.ba lik prodaje cepove, cini mi se da su za RS...
RE: VW Golf mk2 GTi 8V - BBS arrived... Iskombinovacemo nesto... @Mateo Toliko sam sposoban da mjesec dana ganjam cepove :lol: Ima na marke tu.ba lik prodaje cepove, cini mi se da su za RS...
bad_look Član 15.09.2009 #107 RE: VW Golf mk2 GTi 8V - BBS arrived... Extra ti je gti buraz samo spuštajjj..pozzz
srdjan014 Član 17.09.2009 #108 RE: VW Golf mk2 GTi 8V - BBS arrived... Moze lock i ovde... Vratio se na staru ljubav... 2 wheel's rulez...
RE: VW Golf mk2 GTi 8V - BBS arrived... Moze lock i ovde... Vratio se na staru ljubav... 2 wheel's rulez...
srdjan014 Član 02.10.2010 #110 RE: VW Golf mk2 GTi 8V Hvala Boki na uslisenoj molbi... Posto sam ovdje bas zatajio sa posjetom, odlucio sam da se opet malo druzim sa kolegama forumasima... Bilo je dosta desavanja sa golfom, pa 'ajd pocecu od kupusanja... :123: Evo par slicica...kupusanje u toku... Pa sam nasao i njemacke branike, origigi... zahvaljujuci dobrom prijetelju Daliboru (d@llygti) Finiranje... I zavrseno poslije 7 dana muke...
RE: VW Golf mk2 GTi 8V Hvala Boki na uslisenoj molbi... Posto sam ovdje bas zatajio sa posjetom, odlucio sam da se opet malo druzim sa kolegama forumasima... Bilo je dosta desavanja sa golfom, pa 'ajd pocecu od kupusanja... :123: Evo par slicica...kupusanje u toku... Pa sam nasao i njemacke branike, origigi... zahvaljujuci dobrom prijetelju Daliboru (d@llygti) Finiranje... I zavrseno poslije 7 dana muke...
bad_look Član 02.10.2010 #111 RE: VW Golf mk2 GTi 8V, BBS, FK and so on... ovo je extra samo ne kontam jesi ga farbao ili polirao???pozzzz
RE: VW Golf mk2 GTi 8V, BBS, FK and so on... ovo je extra samo ne kontam jesi ga farbao ili polirao???pozzzz
srdjan014 Član 02.10.2010 #112 RE: VW Golf mk2 GTi 8V, BBS, FK and so on... Farbao branike, haubu i gepek... ostalo je polirano... Hvala... Nego, poslije lakiranja stigle su i feluge... OZ POLARIS opet, ali ovog puta u 16" izvedbi... :lol: Evo kako su one ispale na kraju...
RE: VW Golf mk2 GTi 8V, BBS, FK and so on... Farbao branike, haubu i gepek... ostalo je polirano... Hvala... Nego, poslije lakiranja stigle su i feluge... OZ POLARIS opet, ali ovog puta u 16" izvedbi... :lol: Evo kako su one ispale na kraju...
bad_look Član 02.10.2010 #113 RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... hehhe dobra fora s aovom crvenom linijom čime je ovo rađeno??pozzz
RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... hehhe dobra fora s aovom crvenom linijom čime je ovo rađeno??pozzz
srdjan014 Član 02.10.2010 #114 RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... U pitanju je 3M traka, samoljepljiva i uzima se na metar... Te feluge su dobile noge prije zvanicne montaze na golfa... finansije sam od tada poceo usmjeravati ka german look-u skroz... Onda sam nabavio i odlicne tapacirnuge... I... GEWINDEFAHRWERKE...
RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... U pitanju je 3M traka, samoljepljiva i uzima se na metar... Te feluge su dobile noge prije zvanicne montaze na golfa... finansije sam od tada poceo usmjeravati ka german look-u skroz... Onda sam nabavio i odlicne tapacirnuge... I... GEWINDEFAHRWERKE...
bad_look Član 02.10.2010 #115 RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... Imam i ja komplet crne kožne ovakve samo su kod mene za dvoje vrata...hehhehe...super je ovovo..pozzzz
RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... Imam i ja komplet crne kožne ovakve samo su kod mene za dvoje vrata...hehhehe...super je ovovo..pozzzz
enesss Legend 03.10.2010 #116 RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... super super,prije montaze,cijele gewinde razmontiraj,i dobro ocetkaj taj navoj druze
RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... super super,prije montaze,cijele gewinde razmontiraj,i dobro ocetkaj taj navoj druze
srdjan014 Član 03.10.2010 #117 RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... Ma odradjena je full reparacija gewindi... ali hocu da otprilike redom ispisem sta se radilo, da je raja u toku... Inace, gewinde su sa Corrada, i sve je izmjenjano, klipovi, gumice, sarafai, novo punjenje (najtvrdje)... bice slike veceras...
RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... Ma odradjena je full reparacija gewindi... ali hocu da otprilike redom ispisem sta se radilo, da je raja u toku... Inace, gewinde su sa Corrada, i sve je izmjenjano, klipovi, gumice, sarafai, novo punjenje (najtvrdje)... bice slike veceras...
srdjan014 Član 03.10.2010 #118 RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... Poslje tog svega, stigle su i nove felugice... drito iz Sarajeva... I montirane poslje kratkog vremena... I jos koja...
RE: VW Golf mk2 GTi,, BBS, FK and so on... Poslje tog svega, stigle su i nove felugice... drito iz Sarajeva... I montirane poslje kratkog vremena... I jos koja...
dellas Član 03.10.2010 #119 RE: VW Golf mk2 GTi 8V, aka GETI Extra golf Bas lepo izgleda, i ima vrhunsku opremu(sto je pravi rearitet)
RE: VW Golf mk2 GTi 8V, aka GETI Extra golf Bas lepo izgleda, i ima vrhunsku opremu(sto je pravi rearitet)
srdjan014 Član 03.10.2010 #120 RE: VW Golf mk2 GTi 8V U medjuvremenu... tokar je zavrsio nove matice za gewinde i distancere... U pitanju su 2x2cm i 2x2.5cm Evo i slicice... Matice gotove... I distanceri... sarafi naravno novi... [/quote] Hehe... hvala dellas, trudim se... Evo kako je onda izgledao kad su se i gewinde namontirale... Evo sta se desava kad se digne prednji tocak... I jos koja... Kad je sve sto se kupilo posarafano, onda se fatilo foto aparata... Evo par sto je kolega slikao svog ljubimca, pa i geti up'o u kadar... Jedna meni jako draga... Najinteresantniji dio tek dolazi, jos uvjek se radi na tome...
RE: VW Golf mk2 GTi 8V U medjuvremenu... tokar je zavrsio nove matice za gewinde i distancere... U pitanju su 2x2cm i 2x2.5cm Evo i slicice... Matice gotove... I distanceri... sarafi naravno novi... [/quote] Hehe... hvala dellas, trudim se... Evo kako je onda izgledao kad su se i gewinde namontirale... Evo sta se desava kad se digne prednji tocak... I jos koja... Kad je sve sto se kupilo posarafano, onda se fatilo foto aparata... Evo par sto je kolega slikao svog ljubimca, pa i geti up'o u kadar... Jedna meni jako draga... Najinteresantniji dio tek dolazi, jos uvjek se radi na tome...