samko je napisao(la)::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: boli glava!!!
![]()
srdjan014 je napisao(la):Hvala svima...danas je premijerno provozan na novim felugama :123: zadovoljan sam komentarima i utiscima... bas plijeni poglede
... sad cu mozda i curu naci :lol:
Nego, zanima me, zna li neko gdje bi se mogli naci bocni kristalni zmigavci za njega? Taxi Bar nema, a necu da stavljam neko smece... prednji nisu problem...
I druga stvar... gdje naci odbojne gume za gewinde? Ili one gumice sto idu na oprugu...
Svaka informacija bi dobro dosla...
Unaprijed hvala...![]()
srdjan014 je napisao(la):@Funky
Daleko su mi nekako od njegovih fabrickih majku im... da mi je naci nesto slicno onima, da su "kockasti" i ne preveliki...
@Oggy
Ovak sam htio, malo ekstremnije, pricali smo Dali i ja xx puta o citavom setup-u, bice to ok kad se sredi... imam neke lude planove sa rubovima, pa bi trebao jos koji cm da legne... cuce se...![]()
Oggy je napisao(la):srdjan014 je napisao(la):.
@Oggy
Ovak sam htio, malo ekstremnije, pricali smo Dali i ja xx puta o citavom setup-u, bice to ok kad se sredi... imam neke lude planove sa rubovima, pa bi trebao jos koji cm da legne... cuce se...![]()
onda ce biti sve za 10btw, ne moze biti lose, sve dok se savjetujes sa Daliborom
![]()
d@llygti je napisao(la):Oggy je napisao(la):srdjan014 je napisao(la):.
@Oggy
onda ce biti sve za 10btw, ne moze biti lose, sve dok se savjetujes sa Daliborom
![]()
Pa sta vam je ljudi, sad cu se jos i uobraziti :icon_biggrin:
Bice to da valja, siguran sam da ce to Srdjan perfektno i sa "german ukusom" da zavrsi do kraja.
P.S. Sad ste me jos prozvali da cu izgleda morati da predstavim projekat i na ovom forumu ... :lol::lol::lol: