Legend
RE: vw golf mk2 gtd >project
eo ga.. nakon mjeseci potrage za orginalnom ralicom (nastavak na prednju karambolku) konacno je tu.. joj jest mi drago sto ovo pisem , konacno sam je nasao
postavljanje :

eo kako to sve izgleda na autu

dakle... u cemu je kvaka izmedju ove orginalne i one velasove, prije svega sto je ovu napravio njemac, ima dakle tuv, vw oznake i sve to (koliko sam bio sretan sto sam je nasao, nisam stigao ni da je slikam, vec je samo stavio odmah na auto
), poslije toga napravljena je od neke jako savitljive gume/plastike, tako da ucestalim struganjem nece mi se desavati da mi pucaju nosaci karambolke :icon_mad::icon_mad: a i bezbojlnije je nekako kad zakacis, znas da nece puc 
i ide na spic, pa auto jos izgleda spustenije naprijed
i jedna by tepSony

eo ga.. nakon mjeseci potrage za orginalnom ralicom (nastavak na prednju karambolku) konacno je tu.. joj jest mi drago sto ovo pisem , konacno sam je nasao
postavljanje :

eo kako to sve izgleda na autu

dakle... u cemu je kvaka izmedju ove orginalne i one velasove, prije svega sto je ovu napravio njemac, ima dakle tuv, vw oznake i sve to (koliko sam bio sretan sto sam je nasao, nisam stigao ni da je slikam, vec je samo stavio odmah na auto
i ide na spic, pa auto jos izgleda spustenije naprijed
i jedna by tepSony