Član
RE: VW Golf mk2 GTD koza,servo by Skrabo,felge BROCK 14´9J.str.46
A ja ti si ono jednu vrijeme imao one zlatne?..koej su u tebe bile gume na njima?
Ma znam ja to sve..Ali znas i sam kontas moze,lahko je uzeti gume dati pare i sta onda,mozda bi i hdao kad bi imao :lol: :lol:
U svakom slucaju slazem se a i sam znam to..:icon_smile:
.nOKe je napisao(la):Skrabo je napisao(la):.nOKe je napisao(la):Drug ne zelim biti kvarnjak ali sta je tebi ovdje lijepo ?
mislim sve je to divno krasno, bajno, mal et, siroke felge ali ovako auto izgleda presmjesno..
prvo na 14kama auto mora biti bas zakucano da bi to iole na nesto licilo, drugo po meni 14ke su relativno male felge za dvicu, ajd ti nemas duboke krambolke pa to mozda i bude lijepo izgledalo, ali ipak ako ne planiras bas spustati auto, mislim da je ovo promasaj..
po meni si trebao ostavit RZ na autu, u normalnoj kombinaciji sive, poliran falc, ali eto ti znas najbolje
srento
RZovih mi je zao i dan danas ali opet sto mora na svakom biti isto BBS i i pod..
Moze on i na 14´biti dobar korz 50 profil i bila
Ipak cijenim tvoje misljenje,ugl.skontati cu nesto
Nisi me shvatio, na malim felgama sa falcem, kada stavis debelu gumu to ce jos smjesnije izgledati nego sad..
imao sam 8x14 i 9x14 pa znam o cemu pricam..
auto hoces da imas te felge na autu, auto MORA biti zakucano da bi lijepo izgledalo, to ti je fakat..
BBS sam spomenuo jer si ih imao vec, jednostavno zbog toga, a sto se tice 15ki felgi opcenito auto ljepse izgleda na njima kada nije spusteno nego na 14kama, jer na 14kama se bas vidi "rupa" izmedju gume i blatobrana, osim naravno ako ne stavis /60 profil, a ti bi tek nakaradno izgledalo na 9j..
A ja ti si ono jednu vrijeme imao one zlatne?..koej su u tebe bile gume na njima?
Ma znam ja to sve..Ali znas i sam kontas moze,lahko je uzeti gume dati pare i sta onda,mozda bi i hdao kad bi imao :lol: :lol:
U svakom slucaju slazem se a i sam znam to..:icon_smile: