Član
RE: VW Golf mk2 GTD koza,servo by Skrabo
Anes_mo je napisao(la):Super izgledaju , samo skini ovu kuku
Anes_mo je napisao(la):Super izgledaju , samo skini ovu kuku
Skrabo je napisao(la):Da cujem vasa misljenja
OggyBoy je napisao(la):Skrabo je napisao(la):Da cujem vasa misljenja
Mislim da ti je bolje da ne slikaš sa ciglom više.
Fino si ga preporodio kad se vidi početak i sad.
AnDel je napisao(la):ovo je leglo predobro, ali morao bi ga malo spustiti jos da to bude do jaja, ili poda ako cemo bukvalno
il mjenjaj gume il motor
adi187 je napisao(la)::icon_eek: koja razlika u izgledu
ma ostavi ovako tamam kad ne bi mogo vise od 60 ni ici
CoL3 je napisao(la):extra felge,ali ja ne bih stavljao ovo ako neces spustati auto
.nOKe je napisao(la):Drug ne zelim biti kvarnjak ali sta je tebi ovdje lijepo ?
mislim sve je to divno krasno, bajno, mal et, siroke felge ali ovako auto izgleda presmjesno..
prvo na 14kama auto mora biti bas zakucano da bi to iole na nesto licilo, drugo po meni 14ke su relativno male felge za dvicu, ajd ti nemas duboke krambolke pa to mozda i bude lijepo izgledalo, ali ipak ako ne planiras bas spustati auto, mislim da je ovo promasaj..
po meni si trebao ostavit RZ na autu, u normalnoj kombinaciji sive, poliran falc, ali eto ti znas najbolje
srento
CoL3 je napisao(la):ako ti auto ne sluszi svrsi kad je spusteno ja bih radije vratio prosle felge jer mnogo ljepse izgleda,nego na ovim kada nije spusten,onako je vise upotpunjen i auto dolazi do izražaja:icon_biggrin:
saleee je napisao(la):Auu dobri kotaci samo nista nisi napravio ako ne legne dobri 6-7cm ovako je bas bezveze...
Skrabo je napisao(la):.nOKe je napisao(la):Drug ne zelim biti kvarnjak ali sta je tebi ovdje lijepo ?
mislim sve je to divno krasno, bajno, mal et, siroke felge ali ovako auto izgleda presmjesno..
prvo na 14kama auto mora biti bas zakucano da bi to iole na nesto licilo, drugo po meni 14ke su relativno male felge za dvicu, ajd ti nemas duboke krambolke pa to mozda i bude lijepo izgledalo, ali ipak ako ne planiras bas spustati auto, mislim da je ovo promasaj..
po meni si trebao ostavit RZ na autu, u normalnoj kombinaciji sive, poliran falc, ali eto ti znas najbolje
srento
RZovih mi je zao i dan danas ali opet sto mora na svakom biti isto BBS i i pod..
Moze on i na 14´biti dobar korz 50 profil i bila
Ipak cijenim tvoje misljenje,ugl.skontati cu nesto