VV-Driver je napisao(la):druze postoji li kakva druga mogucnost "pronalaska" novca osim da prodaješ navedene dijelove...
U svakom slučaju prelijep golf
bucky_mb@yahoo je napisao(la):Liga druze, bilo je i gorih vremena prezivilo se sve,
ja vjerujem da ce leci nesto bolje od ovoga us stila
ne naletih nikad za onaj zmigavac, ako ti nije tesko ponesi u autu
pa cu jedan dan doci da pokupim, prehlada me ubi, pozz
Dejan 16v je napisao(la):Samo me ebe tvoja 4-ta
Liga je napisao(la):zlajaaa je napisao(la):RACE RACE RACE RACE RACE RACE RACE RACE RACE :lol:
Samo ako ces i ti stati na liniju... kod nas ima ulica Lozionicka al je krcata...
al... citaj mi potpis... :lol:
zlajaaa je napisao(la):Sad za sad mogu stat u niski start :lol: Vi ste dizelaši krvavi, samo se hoćete potezat :icon_biggrin: Recimo 1-2 brzina, treća je već ćao
Liga je napisao(la):bucky_mb@yahoo je napisao(la):Liga druze, bilo je i gorih vremena prezivilo se sve,
ja vjerujem da ce leci nesto bolje od ovoga us stila
ne naletih nikad za onaj zmigavac, ako ti nije tesko ponesi u autu
pa cu jedan dan doci da pokupim, prehlada me ubi, pozz
U autu je...
A sto se tice dijelova, druze, ko je nasao ovo naci ce i nesto drugo... tako da no sikiriki...
Dejan 16v je napisao(la):Samo me ebe tvoja 4-ta
heheheh... kralj si... moramo pit kafu ovih dana, trenutno imam problem s ribicama u autu, pa dok to rijesim...
xxfmanxx je napisao(la):jarane sad mu stavi one prave cunerske karambolke sa mrezicama i uvrnute ajrodinamicne pragove, hehe, sala mala. a steta sto ga rastavljas, bas je sminka i jednistven sa ovim westy dijelovima, bar ovde kod nas.
rajkec je napisao(la):Odličan posao. U neku ruku se mi i sviđa jer je drugačiji
Nego, reci mi molim te kako si iskombinirao masku? Sa kojeg je godišta?