daki je napisao(la):@Ja_i_Moj_GTI
Zapade mi za oko, koliko ima stranca ova tema, i iako me ne zanimaju ovakve stvari reko da pogledam o cemu naglabaju, i sada cu skrenuti sa teme malo, i nemoj se naljutiti, al kad procita sve od prvog posta pa do zadnjeg, izgleda da tebi nista ne odgovara.
Sticem utisak da bi ti, da ti neko za 50 KM donese to sve kuci, namontira i posarafa.
Orginalne neces puno ti para, u Mostar neces daleko ti, ovaj sto u Hrasnici radi ni on ti nesto ne odgovara, mislim stvarno, a inace to je generalno fazon kod nas. Vjerovatno tako i kugle, krajnice kupujes, daj od 3 KM samo nek se negdje vodi da je zamjenjeno.
Sta mislis koliko kostaju te sto si na slikama postavio ??? 150 KM, 200 KM ... hmmm...
De se ti malo prekalkulisi pa se pokrij koliko si dug.
Pozdrav i No HD
Long Live Bosninan tjuning :d
ErRoR je napisao(la):Na pijaci u rajvosu kod tog lika ISKA imas sve! Imas RS Branike, imas onaj zadnji branik indentican onom sa slike, pragove imas 2x vrste, polu uvrnute i uvrnute,a ako imas obicni duboki branik ima jako lijepi dodataka za duboke branike umjesto onih tvornicki!
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):nisam spao na to da kupujem prek interneta, nisam nesposoban!
nokke je napisao(la):Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):nisam spao na to da kupujem prek interneta, nisam nesposoban!
nemoj jarane tako ...sad ispade da smo mi svi nesposobni koji smo kupili nesto preko interneta...mislim da je na neki nacin i bolje kupovati preko interneta...ali nek svako kupuje kako hoce...
PS stvarno nije fino od tebe
Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):nokke je napisao(la):Ja_i_Moj_GTI je napisao(la):nisam spao na to da kupujem prek interneta, nisam nesposoban!
nemoj jarane tako ...sad ispade da smo mi svi nesposobni koji smo kupili nesto preko interneta...mislim da je na neki nacin i bolje kupovati preko interneta...ali nek svako kupuje kako hoce...
PS stvarno nije fino od tebe
Sorry drug, nisam tako mislio, krivo sam se izrazio...
Izvini jos jednom...