AnDel Član 21.05.2011 #286 RE: VW Golf mk1 by Jusin bemu oblak dosad bi avion smontirali, ostavte se pive i poziranja i malo to brze sredite
RE: VW Golf mk1 by Jusin bemu oblak dosad bi avion smontirali, ostavte se pive i poziranja i malo to brze sredite
ArminM Član 21.05.2011 #287 RE: VW Golf mk1 by Jusin gori kolko ce bit dobar svegami,jedva cekam da se sklopi, nadam se mnostvu slika
RE: VW Golf mk1 by Jusin gori kolko ce bit dobar svegami,jedva cekam da se sklopi, nadam se mnostvu slika
LM_Hit Član 22.05.2011 #288 RE: VW Golf mk1 by Jusin hehehe bice svega i jagodica i ostalog, a trenutno je akril, pa se treba jos farbati izvana :lol:, pa montiranje
RE: VW Golf mk1 by Jusin hehehe bice svega i jagodica i ostalog, a trenutno je akril, pa se treba jos farbati izvana :lol:, pa montiranje
pioneer_09 Administrator 24.05.2011 #290 RE: VW Golf mk1 by Jusin uuuuu kako mocna boja... jedva cekam da ga vidim lakiranog... svaka cast...
renault_fan Član 24.05.2011 #292 RE: VW Golf mk1 by Jusin roki_actros je napisao(la): Slajf maj lajf Kliknite za proširenje... nesto najdosadnije u ovom poslu :lol:
RE: VW Golf mk1 by Jusin roki_actros je napisao(la): Slajf maj lajf Kliknite za proširenje... nesto najdosadnije u ovom poslu :lol:
GolFanatiCars Član 26.05.2011 #293 RE: VW Golf mk1 by Jusin zeljno iscekujem kraj samo polahko i sigurno kao i do sad i naravno bez greske
RE: VW Golf mk1 by Jusin zeljno iscekujem kraj samo polahko i sigurno kao i do sad i naravno bez greske
pioneer_09 Administrator 26.05.2011 #294 RE: VW Golf mk1 by Jusin blizi se kraj... sutra obavezno slike
R rale_cazin Član 26.05.2011 #295 RE: VW Golf mk1 by Jusin Ala napokon vise, mislio sam da nikad necu docekati. Komsija brete
renault_fan Član 26.05.2011 #296 RE: VW Golf mk1 by Jusin rale_cazin je napisao(la): Ala napokon vise, mislio sam da nikad necu docekati. Komsija brete Kliknite za proširenje... ja sam mislio da od onog SMAK SVIJETA (21.05) necemo ni vidjet kako ovo auto izgleda zavrseno hahahaha
RE: VW Golf mk1 by Jusin rale_cazin je napisao(la): Ala napokon vise, mislio sam da nikad necu docekati. Komsija brete Kliknite za proširenje... ja sam mislio da od onog SMAK SVIJETA (21.05) necemo ni vidjet kako ovo auto izgleda zavrseno hahahaha
ArminM Član 27.05.2011 #298 RE: VW Golf mk1 by Jusin :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: koja boja sunce ti drago aj jest mocno svegami, uhhhh majstoru naklon do poda, odmah sad:icon_eek:
RE: VW Golf mk1 by Jusin :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: koja boja sunce ti drago aj jest mocno svegami, uhhhh majstoru naklon do poda, odmah sad:icon_eek:
MAXI-Megane Početnik 27.05.2011 #299 RE: VW Golf mk1 by Jusin Sad kad se nisam slogiro nikad necu :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
RE: VW Golf mk1 by Jusin Sad kad se nisam slogiro nikad necu :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:
bad_look Član 27.05.2011 #300 RE: VW Golf mk1 by Jusin Ma extra stvarno si majstor......nema dalje.......pozzzzz