Član
Nurija je napisao(la):BiGBalabuto je napisao(la):Neznam ljudi al mislim da ste jako nerealni sa tim ciframa podsjeca te me na djecu kojima golf 2 dizel ide 190Km/h sa pet putnika i kazu moze jos!!! Probudi te se u BiH imaju jedan ili dva Ferarija sa po 500KS sa puno vise ccm a vi bi sa setom gedora i to nadmasili pre pre smjesno stvarno nemogu da vjerujem pa skontajte se malo, takvi se ljudi traze al nigdje ih nema samo kod nas u Bosni i slabo su placeni vjerovatno sto imaju samo osnovnu skolu :icon_confused:
sto se tice ferarija ,Vipera i ostalih u BiH nemaju nikakve sanse sa ovim nasim trkacim autima na 402... a sto se tice duplanja konja to nije problem jer i ja sam uduplo konje a ti ako ne vjerujes mozemo se i kladiti .. )) a imas jos auta mnogo koji su uduplali snagu tako ne pricaj gluposti ....
pozz
Pa dobro drago mi je da ima ovakvih strucnjaka i kod nas skidam kapu stvarno nisam znao da su brendirani proizvodjaci jako rijetkih automobila van igre sa vama jos jednom skidam kapu. Gdje si ti mjerio na svome auto konjske snage, interesu je me jako jer bih i ja to zelio? Naravno predpostovljam da jesi posto tvrdis da su na tvome uduplane!
I ako imas neki papir sa peformansama da nam postas ovdje ja bith ti bio jako zahvalan da i mi obicni smrtnici to vidimo kako izleda? samo nemoj uzeti sa need for speed-a dijagrame
a za informaciju kolege koji govori o nemogucem duplanju konja
vw-audi motor 1.8 t 20v moze ici i do 700 ks, a fabricki dodje 150-170-225 pa nek racuna koliko puta je to poduplano, ako ne vjeruje google i search
a sto se ovoga tice to jeste tacno ali ne sa setom gedora to rade vrhunski strucnjaci koji su skolovani i naravno imaju tehologije i punnnoooo para da i poznati su mi ti rezultati al van granica nase drzave stvarno ste najjaci!!!
Nista sretno sa duplanjem ja bih jako volio i provozati takvo nesto al eto mi smo obicni smrtnici