Član
Znaci ti si taj sretnik sto je kupio ovog keca hajd nam malo opisi sta ima kakav je ako si ga malo pogledao ima par mjeseci kako si kupio kako vidim...svaka cast kec je ja mislim najbolji u ovoj regiji a mozda i sire...
passat2003 je napisao(la):Znaci ti si taj sretnik sto je kupio ovog keca hajd nam malo opisi sta ima kakav je ako si ga malo pogledao ima par mjeseci kako si kupio kako vidim...svaka cast kec je ja mislim najbolji u ovoj regiji a mozda i sire...
Damir i Amel je napisao(la):passat2003 je napisao(la):Znaci ti si taj sretnik sto je kupio ovog keca hajd nam malo opisi sta ima kakav je ako si ga malo pogledao ima par mjeseci kako si kupio kako vidim...svaka cast kec je ja mislim najbolji u ovoj regiji a mozda i sire...
Drug, ja sam ga samo kupio ,a kakav je , sta moze i sta ima, to za sad neznam ni ja !!! Ja sam na dan otisao u Bosnu, kupio raspremio garazu ,bila zima ,strpo ga ,pojeo cevape ,pao mrak i to je to!!
Ali sad se spremam u aprilu da idem 10 dana pa cemo vidjetu !
Uglavnom sad za pocetak moram da limariju popravim, ima malo sitnica a kasnije prelazim na unutrasnjost !! U planu sam da ubacim jos 2 sportska sjedista pozadi !!!!!!! nesto ovako slicno
ArminM je napisao(la):prelijep golf,svaka cast,,,imas nesto sto malo ko ima
Damir i Amel je napisao(la):ArminM je napisao(la):prelijep golf,svaka cast,,,imas nesto sto malo ko ima
keca nemoze svako da ima, a cetvorku-peticu-itd moze gotovo svako ,ne mozda odma ali nisam ni ja nekad imao ,bila je to nekad samo zelja ,ali postenim radom i trudom ostvare se zelje !!