Benny_BMW je napisao(la):Lijepa boja daj jos slika,sta ima od opreme?
soffa je napisao(la):lijepa opremica motor super boja mi se svidja..nego daj nam jos slicica unutrasnjosti motorizacije..a meni bodu oci najvise ove stopke prodaj i kupi sebi fabricke puno bolje je..a za ostalo ce doci s vremenom..
Nije druze nikad udaran, a trenutno nemam para za chip-a, ako sta ispadne odma ga chipujem, a za sada sam ga jedva registrovo... PozzJurke je napisao(la):Ne izgleda loš, samo mi je malo čudan nazad, jeli ikad udaran pozadi i ove štope su meni užasne al' ako se tebi sviđaju ok.
I obavezno chip na ovaj motor na jedno 150ks pa onda ima da dereš 2.0 16v..
Pisao sam za one štope prije, ove sad originalne su extra..Jurke je napisao(la):Ne izgleda loš, samo mi je malo čudan nazad, jeli ikad udaran pozadi i ove štope su meni užasne al' ako se tebi sviđaju ok.
Jurke je napisao(la):Pisao sam za one štope prije, ove sad originalne su extra..Jurke je napisao(la):Ne izgleda loš, samo mi je malo čudan nazad, jeli ikad udaran pozadi i ove štope su meni užasne al' ako se tebi sviđaju ok.
Amer-civic je napisao(la):Fin motor, a i unutrasnjost mi se svidja izgleda ocuvan.
Forare je napisao(la):fin golfic ima potencijala i motorr jeee taman bas...