Član
Ma noKe nemoj nam za dizela - baci'ćemo ti BombuLijep auto, i ja sam dojma da je grehota u corrada ubacit bilo kakvog dizela kao sto cole rece, nemoj me pogresno shvatit ali tako je.. Doduse, upravu si kad kazes da je bolje i to nego vozit sestaka na plin ili ga lerat jer ga ne mozes sipat (a rijetko ko moze na danasnjem vaktu..)
Sve u svemu, lijep auto..
hahaha nemoj bacat bombe al mani se tih TDIjeva, kad se mogne rokni kakav 1.8t, do tada nek cekica taj td boze moj..Ma noKe nemoj nam za dizela - baci'ćemo ti Bombu![]()
![]()
Biće brate jednog dana aBD i 1.8 T , a ovo su tek studentski danihahaha nemoj bacat bombe al mani se tih TDIjeva, kad se mogne rokni kakav 1.8t, do tada nek cekica taj td boze moj..
Lijep auto, i ja sam dojma da je grehota u corrada ubacit bilo kakvog dizela kao sto cole rece, nemoj me pogresno shvatit ali tako je.. Doduse, upravu si kad kazes da je bolje i to nego vozit sestaka na plin ili ga lerat jer ga ne mozes sipat (a rijetko ko moze na danasnjem vaktu..)
Lijep auto, i ja sam dojma da je grehota u corrada ubacit bilo kakvog dizela kao sto cole rece, nemoj me pogresno shvatit ali tako je.. Doduse, upravu si kad kazes da je bolje i to nego vozit sestaka na plin ili ga lerat jer ga ne mozes sipat (a rijetko ko moze na danasnjem vaktu..)