adi187 je napisao(la):Uh dobar pravo neka je sa srecom, bas dobro izgleda :icon_smile:
jedino corado u gradu
Da ne bi fiata isad bi ti golfa 2 vozio :lol::lol::lol:
GreenDevil je napisao(la):corrado je moja dugogodisnja zelja, ali svi su preskupi i ko ima u dobrom stanju ne prodaje ga, a na ovog sam naletio slucajno i nisam propusto priliku
adi187 je napisao(la):Uh dobar pravo neka je sa srecom, bas dobro izgleda :icon_smile:
jedino corado u gradu
onaj Golf je usisavo Fiata :lol::lol::lol:
adi187 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):corrado je moja dugogodisnja zelja, ali svi su preskupi i ko ima u dobrom stanju ne prodaje ga, a na ovog sam naletio slucajno i nisam propusto priliku
jedino corado u gradu
Zato je pazar proso u plusu sad imas bolje auto i od golfa i od brava jos si i zaradio :icon_smile:
Jel to idemo u Mostar
adi187 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):corrado je moja dugogodisnja zelja, ali svi su preskupi i ko ima u dobrom stanju ne prodaje ga, a na ovog sam naletio slucajno i nisam propusto priliku
jedino corado u gradu
Zato je pazar proso u plusu sad imas bolje auto i od golfa i od brava jos si i zaradio :icon_smile:
Jel to idemo u Mostar
0g1 je napisao(la):ma gdjes ti bez VW a ehhehe
neka ti je sa srecom
adi187 je napisao(la):Mozda ovo i manje trosi neg green devil dizel :lol: nije niko pumpu mu odvrto :lol:
Dizel/benzin nekih 20 KM razlike na gorivu nije vise :icon_smile: