Član
Avto je bio prije dvi godine u zavidljivo dobrom stanju ali je vlastnik prije mene skros zanemario avto radi njegovog financijskog stanja. Avto je stajao godinu dana. Kad sam ga kupio sam tekar vidjeo u kakom je stanju avto i motor:icon_confused:
Prvo sam čitavu nutranjost rastavio
Nama sam promjenio volan koji mi je bio :smajli10: i stavi original
Pregledao sam avto izunutra da nema hrdže i nisam je našo. Našo sam samo vodu ispod desnog sica.
Tapison, siceve i tape sam opro sa wapom i onda jih obradio sa usisivačem i rezultat je bio više nego dobar:icon_biggrin:
I onda sam ubacio zadnju klupu.
Nabavio original zadnju policu i izbacio drvenu
Stigli i prednji sicevi sa obnove, menjala se stranska spužava na šoferskom sicu.
Kupio još novu manšetu oko menjača
I onda je avto otišo kod mehaničara da mu se menja motor. Jeftino sam dobio iz Italije drugi motor koji je bio generalno obnovit i izvadit i Passata. Odlučio sam se da dam unutra 1.8G60 PG i izvadim 1.8 16V Kr jer nije bilo smisla riktati stari motor, da bi ga sredio koštalo bi od 600€ do 1000€ a tako sam dobio drugi motor sa klimom i svima drugima djelovima haman za iste pare.
Avto sad stoji kod menačira več sa drugim motorom tri sedmice a na njemu se ništa ne radi zbog njeke krizne situacije u njegovoj falmiliji:icon_cry:
Medžutim stiglo mi puno robe iz ebaya
Nove meglenke stare su bile pune vode i malo puknute
Druga svjetla, stara su imala puknute nosače
Druga prednja maska facelift look
Novi izpušni kolektor
Dobio i druge feluge koje su otišle na obnovu
I dalje kupujem Sebringe
Nabavio sam i original auspuh od G60 od avta koji je imao samo 42000km.
To bi bilo to zajednom. U fazi sam čekanja dok mehaničar ne završi. Ako se kome da ima puno slika u albumu od pred prošlog vlastnikaCorrado
Prvo sam čitavu nutranjost rastavio

Nama sam promjenio volan koji mi je bio :smajli10: i stavi original

Pregledao sam avto izunutra da nema hrdže i nisam je našo. Našo sam samo vodu ispod desnog sica.

Tapison, siceve i tape sam opro sa wapom i onda jih obradio sa usisivačem i rezultat je bio više nego dobar:icon_biggrin:

I onda sam ubacio zadnju klupu.

Nabavio original zadnju policu i izbacio drvenu

Stigli i prednji sicevi sa obnove, menjala se stranska spužava na šoferskom sicu.

Kupio još novu manšetu oko menjača

I onda je avto otišo kod mehaničara da mu se menja motor. Jeftino sam dobio iz Italije drugi motor koji je bio generalno obnovit i izvadit i Passata. Odlučio sam se da dam unutra 1.8G60 PG i izvadim 1.8 16V Kr jer nije bilo smisla riktati stari motor, da bi ga sredio koštalo bi od 600€ do 1000€ a tako sam dobio drugi motor sa klimom i svima drugima djelovima haman za iste pare.
Avto sad stoji kod menačira več sa drugim motorom tri sedmice a na njemu se ništa ne radi zbog njeke krizne situacije u njegovoj falmiliji:icon_cry:
Medžutim stiglo mi puno robe iz ebaya
Nove meglenke stare su bile pune vode i malo puknute

Druga svjetla, stara su imala puknute nosače

Druga prednja maska facelift look

Novi izpušni kolektor

Dobio i druge feluge koje su otišle na obnovu

I dalje kupujem Sebringe

Nabavio sam i original auspuh od G60 od avta koji je imao samo 42000km.
To bi bilo to zajednom. U fazi sam čekanja dok mehaničar ne završi. Ako se kome da ima puno slika u albumu od pred prošlog vlastnikaCorrado