Motor je stvarno miran i radi skoro u nulu treba još fino nastavljanje strujeSchumi je napisao(la):Lijep autić klasika, nadam se da motor radi kao singerica
GocaS6 je napisao(la):Jel se meni priviđa ili su na svakoj slici druge tablice na autu :icon_confused:????
Stavio orginalni volan pa kakav je sad ovo :icon_confused:????
Nešto meni ovdje smrdi :icon_confused:
Lija je napisao(la):a ja pakosti na ovom forumu majko mila...prvo su tablice CE-celje(vjerovatno od predhodnog vlasnika) pa su onda probne tablice iz LJ-ljubljane jer je vlasnik vjerovatno u ljubljanskom okrugu,pa onda prave LJub.tablice..a auto je vjerovatno kupljeno iz Celja i okolice..sto je i logicno
a sto se tice volana,pa zar je to toliko tesko promjeniti...
a corrado je fin,nek te sluzi i da uspijesu svojim nakanama..svaka cast
riky123 je napisao(la):Mašina je več unutra :icon_smile: samo još struja trebao bi danas da upali
GolFanatiCars je napisao(la):slika na kojoj je americki korado je stavjena zbog felgi koje je poslao na obnovu model fečgi ispod te slike je model koji je trazio i hoce kupit
Tablie i volan nisu neko mudro slovo da bi nekog bunilo da je drugo auto to je malo posla za zamijenit
:icon_exclaim:
Pravo dobar primjerak corrada
GolFanatiCars je napisao(la):slika na kojoj je americki korado je stavjena zbog felgi koje je poslao na obnovu model fečgi ispod te slike je model koji je trazio i hoce kupit
Tablie i volan nisu neko mudro slovo da bi nekog bunilo da je drugo auto to je malo posla za zamijenit
:icon_exclaim:
Pravo dobar primjerak corrada