RideR Član 07.04.2012 #1 Evo ovim putem vas obavještavam da je krenuo sa radom VW-club BiH ... Možete nas posjetiti na www.bhvwclub.com Dobro došli
Evo ovim putem vas obavještavam da je krenuo sa radom VW-club BiH ... Možete nas posjetiti na www.bhvwclub.com Dobro došli
George Član 07.04.2012 #2 evo ja se regao al nesto mi ne prihvaca The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.
evo ja se regao al nesto mi ne prihvaca The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator.
RideR Član 07.04.2012 #3 Svi koji se registruju moraju sačekati da neko od admina odobri vas račun ..
selmir_tz Član 07.04.2012 #4 George je napisao(la): evo ja se regao al nesto mi ne prihvaca The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator. Kliknite za proširenje... Ija sam al izgleda da treba admin stranice da prihvati prvo pa onda ces dobit mejl kad mozes da se loggujes
George je napisao(la): evo ja se regao al nesto mi ne prihvaca The specified username is currently inactive. If you have problems activating your account, please contact a board administrator. Kliknite za proširenje... Ija sam al izgleda da treba admin stranice da prihvati prvo pa onda ces dobit mejl kad mozes da se loggujes
sandy_mo Član 07.04.2012 #15 Sretno u radu momci, nadam se da cete uspjet odrzat klub na visokom nivou, takodje cu dat podrsku i uclanit se na forum gdje ce bit i moj projekt
Sretno u radu momci, nadam se da cete uspjet odrzat klub na visokom nivou, takodje cu dat podrsku i uclanit se na forum gdje ce bit i moj projekt