Meni je u Semberiji stalno takoJao kako mi nedostaju planine od kako zivim u ovoj tepsiji!
Meni je u Semberiji stalno takokad vidim brdo od 500m ko da sam vidio Himalaje
![]()
He he jarane ja gledam kako bi pobjegao od ovih brda tebi nedostajuJao kako mi nedostaju planine od kako zivim u ovoj tepsiji!
Ja sam rodjeni Brcak sad znas kako je meniMeni je u Semberiji stalno takokad vidim brdo od 500m ko da sam vidio Himalaje
![]()
He he jarane ja gledam kako bi pobjegao od ovih brda tebi nedostaju![]()
Zasad sam zadovoljan sa motorom. Nikakvih problema za predenih 15.000 km, Po mogucnosti neka ti kolega gleda Facelift modele . Modeli do 2011 imaju problema sa potrosnjom ulja i pogonskim Lancem . Modeli od 2012 nemaju vise problema. Potrosnja je isto zadovoljavajuca u prosjeku 7.5 L.Kako si zadovoljan ovim motorom?
Kolega mi je zagrijan za onaj prvi model CC-a 1.8 tsi dsg,jel to isti motor kao kod tebe?
Inace ovaj tvoj je ko bombona samo kao sto kazes za sljedecu sezonu druge felge i po mogucnosti u metalik boji![]()
Zasad sam zadovoljan sa motorom. Nikakvih problema za predenih 15.000 km, Po mogucnosti neka ti kolega gleda Facelift modele . Modeli do 2011 imaju problema sa potrosnjom ulja i pogonskim Lancem . Modeli od 2012 nemaju vise problema. Potrosnja je isto zadovoljavajuca u prosjeku 7.5 L.