Član
black_devil je napisao(la):hocu li i ja moci ove godine sa vama zapiciti za Karlovac
pa mogu svi koji to zele
black_devil je napisao(la):hocu li i ja moci ove godine sa vama zapiciti za Karlovac
black_devil je napisao(la):okkk
mislio sam ja i prosle godine sa vama..al nisam imao vremena..mozda se i sjecas,kad ste stali u Kladusi na (Hukica brdu) kod one pekare..ja sam onaj sto se pozz nerkom:icon_smile:
Mil je napisao(la):da mi je neko rekao da ću sve ovo naći na netu nebi mu vjerovao
prvo, da se pridružim svim čestitkama za auto oduševljen sam
i da ti kažem da si glavni krivac što sam ovog trenutka odlučio za ovo auto
napisao sam tamo u temi novi čnanovi već da sam planirao sebi uzeti bubu i srediti je ali sam juče na otpadu naletio na školjku od pikapa kao tvoj, o oduševio sam se na prvu, već sam čovjeku rekao da ću je vjerovatno uzeti, ali poslije ovih slika definitivno sam odlučio da hoću
nemoj se ljutiti, ali moram, baš mi se sviđa
nadam se da ti neće smetati ako ti ponekad postavim pitanje u vezi nekog problema jer vjerujem da ću nailaziti na njih
za početak mi samo reci kako sa dijelovima, jesi li sve morao uzimati neke specijalne ili si mogao koristiti i od nekih standardnih auta, pošto bi ja za ovo auto trebao nabaviti baš sve, počev od osovina, jer je školjka potpuno gola, pa do motora i interijera
poydrav milan