Član
Benny_BMW je napisao(la):Dobar cika boroJesi nekad dolazio u Ilijas poznata mi je?
hvala druze jesam dolazio u Ilijas imam rodbine dole dosta pasam cesto tamo... pozzz
zlajaaa je napisao(la):ma ovo je cold intake![]()
hahaha
Benny_BMW je napisao(la):Dobar cika boroJesi nekad dolazio u Ilijas poznata mi je?
zlajaaa je napisao(la):ma ovo je cold intake![]()
boleM je napisao(la):hehe hvala, motor je 1.9 tDI 130 hp, highline oprema, solidan cika Boro, ja kada budem stavljao sociva farbat cu u crnu farove komplet, ma bit ce slika cijeli progres kada budem radio...maglenke su diode koje kostaju 30 KM imas ih na piku malo sam rezao resetke probao kako joj stoje, pa cu da uzimam na ebay-u originalne..
u mene je samo 115 konja
Kako si samo privrstio maglenke,kolko sam razumio ti se org resetke sjeko i napravio rupe za maglenke
ArminM je napisao(la):sto covjek sam sebi moze usrat auto to niko ne moze:icon_eek:
.nOKe je napisao(la):Lijep boro, pricali smo jednom u nini dole na kovacicima bas, vezano za auto.. Ove felge su joj bas dobro legle, steta ovog udesa, ali vjerujem da ces ti to napravit da valja..
Sretno u radovima
pozz
haris001 je napisao(la):da i sutra stavljam novu sofersajbnu :icon_smile:
LEGION je napisao(la):haris001 je napisao(la):da i sutra stavljam novu sofersajbnu :icon_smile:
Burazeru nije ti fino ispao lijevi blatobran, ima prostora kod lijevog fara na lijevoj strani moze se prst provuc dok se na desnoj ne moze, pokusaj malo far u lijevu stranu pomjeritii ako je to moguce![]()