pa kolega taj dizajn borbeta bs ako idem na 16 coli trebam 9 jota.zasto to radit uzimat 16 coli kasd cu i na 15 coli imat 9 jota.et 15 a na 16 coli je et20.sad si kontaj na 9jotax15et15 koliko cu imati ruba na felgi pa ces skontat zasto sam isao na tu dimenziju,respect!¨ps neidem na street race ne utrkujem se to je za moju dusu.......!bmwscaner je napisao(la):zsto ipak nebi kakve 16' nabacio meni to sa malim felgama nikako nije .... ali auto ko auto cudo sigurno ides li na 402?
vidis to ce tako izgledat.....!!!!!!dragan je napisao(la):pa kolega taj dizajn borbeta bs ako idem na 16 coli trebam 9 jota.zasto to radit uzimat 16 coli kasd cu i na 15 coli imat 9 jota.et 15 a na 16 coli je et20.sad si kontaj na 9jotax15et15 koliko cu imati ruba na felgi pa ces skontat zasto sam isao na tu dimenziju,respect!¨ps neidem na street race ne utrkujem se to je za moju dusu.......!bmwscaner je napisao(la):zsto ipak nebi kakve 16' nabacio meni to sa malim felgama nikako nije .... ali auto ko auto cudo sigurno ides li na 402?