Problem je u ovoj drzavi sto zakon nije isti za sve. Da je onako neki besmrtnik vjerovatno bi vec bio procesuiran, mada ti obicni besmrtnici i ne prave ovakve gluposti. To su uglavnom ne znam ni kako bi ih nazvao, neizivljeni pacenici sa malim cunama, koji pokusavaju glupostima i klipovima da se dokazu pokazu. Vecina nas vozi brze i cesto krsi zakone, ali ovo je bas izivljavanje i pisanje po zakonu i policiji. Nije pravilo ali uglavnom tatini sinovi (sinovi politicara i lokalnih bizMismena) rade ovakve gluposti, i uglavnom im se ne moze nista. Moj komsija, policajac je umalo ostao bez posla jer je priveo pijanog sina jednog lokalnog biznismena, zato sto je garib pravio probleme, silio se. Jos je na kraju se morao i izviniti tati. Sta ces, morao je zbog posla, sa tom platom prehranjuje djecu, zenu, sebe.... To sto spominjete prijave, nema od toga nista, zna se ko placa kazne. Oni da hoce oni bi ga odma nasli, jer sve su to manje sredine, sve se cuje sve se zna. Ali eto ajde da se nadamo da ce ga kazniti adekvatno, mada mislim da je to bacanje prasine u oci narodu. Nama ne preostaje drugo nego da uzivamo u melodiji Rade Manojlovic i da se nadamo da nece jos dugo ovako :lol: