I mene ovo interesuje. Ja ga do sada nisam vidio da je to polagao posebno. Bar sto se Konjica tice tj. autoskola u Konjicu, ja nisam vidio da iko ima prikolicu za auto.koja auto škola ima prikolicu za auto ???
Nisam zagledao koja tačno autoškola, ali ima, ponekad ih vidim ovdje u Zenici...čini mi se golf 6 auto.
Nije tačno. Da ne bude da ja nešto pametujem na svoju ruku evo link, gdje je sve objašnjeno, i šta je BE i kako se polaže
http://www.autoskolaivic.com/?page_id=166
Mislim druze da moze i C1 pa C1E, nisam jos zvao instruktora pa ne znam sigurno, ali provjerit cuovo prvi puta vidim, kod nas na tuzlanskom kantonu toga nema, meni treba BE kategorija, i sad ja moram polagat za C, pa CE i automatski cu dobit i BE
Mislim druze da moze i C1 pa C1E, nisam jos zvao instruktora pa ne znam sigurno, ali provjerit cu
Nije problem druze, javit cu ti. i meni bi bilo dosta lakse, vec imam polozene testove za C1, jos trebam samo voznjuimam c1 već, ajde provjeri to ako ti niej problem pa mi javi, i pitaj obavezno da li ce nakon polaganja c1e biti upisana i podkategorija BE
ZOBS je isti na nivou države, a i kažem ti u Zenici znam ponekad vidjeti golfa iz autoškole koji vozi prikolicu...mora bit' i na TK negdje neko. Ako i nema traži gdje ima, nek ti priznaju kod ove autoškole iz Banjaluke...ovo prvi puta vidim, kod nas na tuzlanskom kantonu toga nema, meni treba BE kategorija, i sad ja moram polagat za C, pa CE i automatski cu dobit i BE