emir_89 je napisao(la):ArminM je napisao(la):aha, znaci valja mi se krit iza drugih auta, sad se ne bi smio ni usudit ponudit cvaju, odma bi me priveli, ovdje kod nas SIPA upala, sad niko ziv mito ne smije uzet, odma hapse:lol::lol::lol:
tako neki dan ovog jarana zaustavili ovi lokalni ovdje. peglali ga nesto, izmedju ostalog rekli "i sta cemo sad", on im odg. "ne znam, pare vam ne smijem ponuditi, uhapsicete me"
nasmijali mu se i rekli, ajd bjezi![]()
elmir je napisao(la):eh drugi zakoni, novo sve, vecina je pod zabranom, takvo vrijeme doslo
Brum Brum je napisao(la):U subotu me zaustave bez vozacke ( mjesec zabrane u toku ), kazna 30KM :icon_sad:
mislis vozacka ti u cipsu, oduzeta na mjesec dana, i zaustavili te i samo ti pisali kaznu 30 KM.. ?
Ako si toliko zabrinut,zasto vozis pod zabranom?elmir je napisao(la):ok drugovi, naime meni je ostalo jos 12 dana do isteka, i jucer skoknem do kladionice, parkiram normalno gdje nesmijem i gdje je obiljezeno da se nesmije parkirati, sjedim ispunjavam kad vidim cika policajac kraj auta pise, i dolazi u kladionicu trazi vlasnika auta, pita mene jel tvoje reko nije, i ja sacekam da sve popise i ode, eh da sam izasao i rekao da je moje znam da bi najebao i to dobro, ovako cu dobiti za parking i boli me briga, a pitam za kaznu posto sam u ovih 18 dana(brojim sve dan po dan) presao kilometara i obisao gradova i gradova i nigdje me nije zaustavljalo, pa sam malo sjeo i zabrinuo se STA AKO ME ZAUSTAVE, sta slijedi![]()
funky je napisao(la):elmire, ti izgleda u inat radis neke stvari, a uvijek dobijes po nosu :/
pusti nek se vozacka ohladi, nisu ti je onako uzeli...
ccc
erol_brcak je napisao(la):E a sta mislite sta ce sa mojom zabranom bit.
Ovako, napravio sam sudar u februaru 2009., a na sud me zval u decembru 2009., dodijeli mi novcanu kaznu od 200 km, 2 kaznena boda i mjesec zabrane. Ja platio 200 km, al mi zabrana nikad nije dosla, znaci ovih dana ce nastupit godina i po od presude, jel to zastarilo mozda?